Ker nije zabrinut zbog serije poraza!

Nismo obeshrabreni. . .  Prvi kvartal nove NBA sezone doneo je brojna iznenađenja, a najveće su naravno loši rezultati aktuelnih šampiona Golden Stejt Voriorsa.

Košarka 23.11.2018 | 16:30
Ker nije zabrinut zbog serije poraza!
Bez obzira što već nekoliko nedelja nema Stefa Karija, česti porazi tima koji u svom sastavu ima Kevina Durenta, Kleja Tompsona i Drejmonda Grina ne mogu da se prepišu samo izostanku prve zvezde ove ekipe.

Međutim, iako su Voriorsi izgubili poslednje četiri utakmice, te šest od poslednjih osam, pa su sa vrha Zapada pali na peto mesto sa skorom 12-7, trener Stiv Ker nije zabrinut. 

"Momci nisu obeshrabreni. Znaju, posebno momci koji su dugo u ligi, šta treba da rade. Nismo ovo često imali prethodnih godina, možda jednom ili dva puta, ali i to je deo ove lige. Dobijaš udarce, gubiš utakmice. Samo moraš da nastaviš da se boriš i stvari će se preokrenuti", rekao je Ker. 

Voriorsi u subotu ujutru dočekuju jedan od najboljih timova konferencije Portland Trejlblejzerse, a potom im u goste stižu Sakramento Kingsi i Orlando Medžik, pre turneje po istoku početkom decembra i duela sa Torontom, Detroitom, Atlantom, Klivlendom i Milvokijem.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar