Ванредна сједница Владе Србије

У току је ванредна седница Владе Србије због упада РОСУ на север Космета.

Република Српска 23.11.2018 | 08:04
Ванредна сједница Владе Србије
Председник Александар Вучић од јутрос има ванредне састанке са шефовима Војске и полиције и других безбедносних служби.

У Председништво су стигли министар Војске Србије и начелник Генералштаба, Александар Вулин и МИлан Мојсиловић, затим министар унутрашњих послова и директор полиције, Небојша Стефановић и Владимир Ребић, као и шеф БИА Братислав Гашић.

Састанку са председником Вучићем присуствују и команданти специјалних војних и полицијских јединица, сазнаје Тањуг.

То су командант специјалне бригаде Мирослав Талијан, командант Управе војне полиције генерал Рајко Миловановић, као и начелник Обавештајне управе Генералштаба Милан Тодоров.

Такође, на састанку су и командант Жандармерије Дејан Луковић, затим командант специјалне антитерористичке јединице Спасоје Вулевић и командант интервентних јединица полиције Драган Васиљевић. 

(Тањуг)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Рурално

23.11.2018 07:14

Лагано само, па не би они напали да их КФОР није подрзао. То су мировне снаге андјела..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Косово

23.11.2018 07:15

Само Војска Српска и Полиција чувају Србе,тамо гдје нема њих нема ни Срба,научите се то политичари.Војска да упадне на Косово па шта заузме и нема повлачења иначе селитва Срба је неизбјежна зато што никада ислам и католици неће бити Православни пријатељи .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзоо

23.11.2018 08:19

Срби на Косову су уствари православни Албанци. Постоје и католички Албанци и њих Хрватска титулира као Хрвате. Јадан је Балкан, гдје су мјере за дужину, ширину и висину Србометар и Хрвометар.

Name

Миро

23.11.2018 07:30

Само сједнице па после изјаве како требају срби на Косову да сачувају мир...па доклен виşе? Они намјерно првоцирају и никад неце престати док се срби не иселе.. А ми овдје опет једемо хљеб из шиптарски пекара, свака друга пекара шиптарска. Никад се ми нећемо опаметит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антидемагог

23.11.2018 08:02

Демагог Вучић на истом задатку као овај наш бахати Додик, раде по плану западних сила да се ништа не деси што би промијенило ситуацију у српску корист. Као и увијек до сада, тресла се гора родио се миш. Празна прича, изостанак реципрочних мјера а да не причамо о војсци и полицији. Једна ужасна импотентна власт ради исто као и несретни Милошевић, "фактор мира на Балкану", "Мир нема алтернативу"... А Срби одлазе са Косова а богме и из Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прпа

23.11.2018 08:58

Стварно не разумем цему толика паника. Похапсени су само криминалци који имају везе са убиством Оливера. Поједини казу да је Косово земља гдје влада криминал а томе је крива и Србија јер није дозволила да Косово буде примљено уинтерпол и да се заустави тај криминал или то Србији одговара . Ако ови криминалци имају везе са убиством овај цин је за сваку похвали. Доста је висе убијања неподобни срба од власти .

Name

Влада

23.11.2018 08:27

Не контам о чему разговарају,јел вучић истјерао бриселским споразумом институције Србије а да није Србе убацио у косовске да чувају сами себе,одкуд албанци да контролишу границу са Србијом ако су на сјеверу Косова Срби,какав си споразум подписао Вучићу,повуци све подписано укини им позивни број,отјерај их са прелаза,пошаљи војску све до административног прелаза,дај им до знања да више нема се шта чекати,ти кажеш да чуваш Србе и да нема људи за рат,теби пријатељу у миру убијају Србе у хрватској,албанији,федерацији бх,косову итд. Како их онда то чуваш

ОДГОВОРИТЕ
Name

075

23.11.2018 08:57

@Влада Оде и туристичка сезона на Копаонику јер "граница" је 200 метара од врха Копаоника! Ријеч граница ми је под наводним знацима јер поштујем власти државе Босне и Херцеговине које кажу да је за нас још увијек Косово није држава, а што економски трпи и наша држава то је питање за " наше политичаре"!!

Name

куку нама са нама

23.11.2018 08:31

Сад це и ови наши у РС заказати ванредну сједницу..да оно буде упецатљивије да им је стало до Косова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резервисти пуцисти

23.11.2018 08:59

Резервни састав полиције и Додикови набилдани момци српске цасти то це да среде. Срби не секерајте се.

Name

Раде

23.11.2018 09:02

Сад ће њима Вучко саопштити да су проваљени и да је РОСУ пронашла убице Оливера Ивановића. Како сада ограничити насталу штету по руководство Србије?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

23.11.2018 09:07

Вучић је рекао да их он брани! Куку нама док он и Баја бране Српство! Можда да каже Макрону да замоли Тачија!

ОДГОВОРИТЕ