Vanredna sjednica Vlade Srbije

U toku je vanredna sednica Vlade Srbije zbog upada ROSU na sever Kosmeta.

Republika Srpska 23.11.2018 | 08:04
Vanredna sjednica Vlade Srbije
Predsednik Aleksandar Vučić od jutros ima vanredne sastanke sa šefovima Vojske i policije i drugih bezbednosnih službi.

U Predsedništvo su stigli ministar Vojske Srbije i načelnik Generalštaba, Aleksandar Vulin i MIlan Mojsilović, zatim ministar unutrašnjih poslova i direktor policije, Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić, kao i šef BIA Bratislav Gašić.

Sastanku sa predsednikom Vučićem prisustvuju i komandanti specijalnih vojnih i policijskih jedinica, saznaje Tanjug.

To su komandant specijalne brigade Miroslav Talijan, komandant Uprave vojne policije general Rajko Milovanović, kao i načelnik Obaveštajne uprave Generalštaba Milan Todorov.

Takođe, na sastanku su i komandant Žandarmerije Dejan Luković, zatim komandant specijalne antiterorističke jedinice Spasoje Vulević i komandant interventnih jedinica policije Dragan Vasiljević. 

(Tanjug)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Ruralno

23.11.2018 07:14

Lagano samo, pa ne bi oni napali da ih KFOR nije podrzao. To su mirovne snage andjela..

ODGOVORITE
Name

Kosovo

23.11.2018 07:15

Samo Vojska Srpska i Policija čuvaju Srbe,tamo gdje nema njih nema ni Srba,naučite se to političari.Vojska da upadne na Kosovo pa šta zauzme i nema povlačenja inače selitva Srba je neizbježna zato što nikada islam i katolici neće biti Pravoslavni prijatelji .

ODGOVORITE
Name

Dzoo

23.11.2018 08:19

Srbi na Kosovu su ustvari pravoslavni Albanci. Postoje i katolički Albanci i njih Hrvatska titulira kao Hrvate. Jadan je Balkan, gdje su mjere za dužinu, širinu i visinu Srbometar i Hrvometar.

Name

Miro

23.11.2018 07:30

Samo sjednice pa posle izjave kako trebaju srbi na Kosovu da sačuvaju mir...pa doklen vişe? Oni namjerno prvociraju i nikad nece prestati dok se srbi ne isele.. A mi ovdje opet jedemo hljeb iz šiptarski pekara, svaka druga pekara šiptarska. Nikad se mi nećemo opametit.

ODGOVORITE
Name

Antidemagog

23.11.2018 08:02

Demagog Vučić na istom zadatku kao ovaj naš bahati Dodik, rade po planu zapadnih sila da se ništa ne desi što bi promijenilo situaciju u srpsku korist. Kao i uvijek do sada, tresla se gora rodio se miš. Prazna priča, izostanak recipročnih mjera a da ne pričamo o vojsci i policiji. Jedna užasna impotentna vlast radi isto kao i nesretni Milošević, "faktor mira na Balkanu", "Mir nema alternativu"... A Srbi odlaze sa Kosova a bogme i iz Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

Prpa

23.11.2018 08:58

Stvarno ne razumem cemu tolika panika. Pohapseni su samo kriminalci koji imaju veze sa ubistvom Olivera. Pojedini kazu da je Kosovo zemlja gdje vlada kriminal a tome je kriva i Srbija jer nije dozvolila da Kosovo bude primljeno uinterpol i da se zaustavi taj kriminal ili to Srbiji odgovara . Ako ovi kriminalci imaju veze sa ubistvom ovaj cin je za svaku pohvali. Dosta je vise ubijanja nepodobni srba od vlasti .

Name

Vlada

23.11.2018 08:27

Ne kontam o čemu razgovaraju,jel vučić istjerao briselskim sporazumom institucije Srbije a da nije Srbe ubacio u kosovske da čuvaju sami sebe,odkud albanci da kontrolišu granicu sa Srbijom ako su na sjeveru Kosova Srbi,kakav si sporazum podpisao Vučiću,povuci sve podpisano ukini im pozivni broj,otjeraj ih sa prelaza,pošalji vojsku sve do administrativnog prelaza,daj im do znanja da više nema se šta čekati,ti kažeš da čuvaš Srbe i da nema ljudi za rat,tebi prijatelju u miru ubijaju Srbe u hrvatskoj,albaniji,federaciji bh,kosovu itd. Kako ih onda to čuvaš

ODGOVORITE
Name

075

23.11.2018 08:57

@Vlada Ode i turistička sezona na Kopaoniku jer "granica" je 200 metara od vrha Kopaonika! Riječ granica mi je pod navodnim znacima jer poštujem vlasti države Bosne i Hercegovine koje kažu da je za nas još uvijek Kosovo nije država, a što ekonomski trpi i naša država to je pitanje za " naše političare"!!

Name

kuku nama sa nama

23.11.2018 08:31

Sad ce i ovi naši u RS zakazati vanrednu sjednicu..da ono bude upecatljivije da im je stalo do Kosova

ODGOVORITE
Name

Rezervisti pucisti

23.11.2018 08:59

Rezervni sastav policije i Dodikovi nabildani momci srpske casti to ce da srede. Srbi ne sekerajte se.

Name

Rade

23.11.2018 09:02

Sad će njima Vučko saopštiti da su provaljeni i da je ROSU pronašla ubice Olivera Ivanovića. Kako sada ograničiti nastalu štetu po rukovodstvo Srbije?!

ODGOVORITE
Name

Херцеговац

23.11.2018 09:07

Вучић је рекао да их он брани! Куку нама док он и Баја бране Српство! Можда да каже Макрону да замоли Тачија!

ODGOVORITE