Облачно вријеме и знатно топлије

Температуре су и даље у благом порасту и јутарње и дневне овога дана више су за два до три степена, а тај период наставља се још неколико дана. Међутим крајем ове и почетком наредне недјеље очекују се нове падавине. Ујутро облачно и понегдје магловито, а на југу ведро.

Република Српска 23.11.2018 | 07:21
Облачно вријеме и знатно топлије
Током дана промјенљиво облачно уз краће сунчане интервале, на југу током цијелога дана остаје сунчано. Јутарња температура од 2 на западу до 7 на југу, максималне дневне од 8 до 16 степени у Требињу.

У суботу: Ујутро умјерено до претежно облачно и углавном суво. Током дана наоблачење са југа и југозапада доноси слабу кишу која ће поподне захватити централне и источне крајеве, а до вечери понегдје је могућа киша и на крањем сјеверу и сјевероистоку. Минимална температура ваздуха од 5 до 10 ,Највиша дневна од 11 до 14.

У недјељу: Ујутро облачно са слабом кишом мјестимично, а у Херцеговини умјереном. Током дана промјенљиво облачно на сјеверу и истоку суво, а на југу и југозападу понегдје слаба киша. Минимална температура ваздуха од 8 до 13 , Највиша дневна од 13 до 17.

У већем дијелу Федерације Босне и Херцеговине прије подне прогнозира се претежно облачно вријеме, а у другој половини дана смањење облачности. Вјетар слаб западног и сјеверозападног смјера. Јутарње температуре од 2 до 7, максималне од 8 до 15 степени.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар