Oblačno vrijeme i znatno toplije

Temperature su i dalje u blagom porastu i jutarnje i dnevne ovoga dana više su za dva do tri stepena, a taj period nastavlja se još nekoliko dana. Međutim krajem ove i početkom naredne nedjelje očekuju se nove padavine. Ujutro oblačno i ponegdje maglovito, a na jugu vedro.

Republika Srpska 23.11.2018 | 07:21
Oblačno vrijeme i znatno toplije
Tokom dana promjenljivo oblačno uz kraće sunčane intervale, na jugu tokom cijeloga dana ostaje sunčano. Jutarnja temperatura od 2 na zapadu do 7 na jugu, maksimalne dnevne od 8 do 16 stepeni u Trebinju.

U subotu: Ujutro umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo. Tokom dana naoblačenje sa juga i jugozapada donosi slabu kišu koja će popodne zahvatiti centralne i istočne krajeve, a do večeri ponegdje je moguća kiša i na kranjem sjeveru i sjeveroistoku. Minimalna temperatura vazduha od 5 do 10 ,Najviša dnevna od 11 do 14.

U nedjelju: Ujutro oblačno sa slabom kišom mjestimično, a u Hercegovini umjerenom. Tokom dana promjenljivo oblačno na sjeveru i istoku suvo, a na jugu i jugozapadu ponegdje slaba kiša. Minimalna temperatura vazduha od 8 do 13 , Najviša dnevna od 13 do 17.

U većem dijelu Federacije Bosne i Hercegovine prije podne prognozira se pretežno oblačno vrijeme, a u drugoj polovini dana smanjenje oblačnosti. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnje temperature od 2 do 7, maksimalne od 8 do 15 stepeni.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar