Тај луди, луди Марадона!

Скалони не може да буде селектор Аргентине на Мундијалу, може да је води само на Светском првенству у мотоциклизму! „Али у Аргентини је све наопако па и избор селектора“, каже Ел Пибе.

Фудбал 25.11.2018 | 14:00
Тај луди, луди Марадона!
Ни две лагане победе над Мексиком од по 2:0 које је под вођством новог селектора Лионела Скалонија направила Аргентина у пријатељским мечевима не могу да угуше неподношљивост коју легендарни Дијего Марадона осећа ка новом селектору своје земље.

Толико га Ел Пибе не подноси да у сваком интервјуу у Мексику не пропушта шансу да га поткачи.

"У Аргентини данас имамо тог неког новог дечка Скалонија. Понављам, није његова кривица што се ту налази, Скалони је истурен као пион. Проблем је што ће сам од себе направити тренера и рећи свима да хоће да води Аргентину на Светско првенство. Не, пријатељу, можеш да водиш Аргентину само на Светском првенству у мотоциклизму", поручио је сурови Марадона. 

Тренер мексичког Дорадоса не крије и да га отворено нервира цела ситуација са Скалонијем. 

"Тамо код нас у Аргентини толико се лоше односимо према фудбалу да смо се изгубили. Имамо великане као што су Меноти, Мартино, Гарека, Алфаро, Гаљардо, Мелизо, Гиљермо... а ми смо поставили Скалонија за селектора. Све је наопако", закључио је Дијего Марадона.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар