Taj ludi, ludi Maradona!

Skaloni ne može da bude selektor Argentine na Mundijalu, može da je vodi samo na Svetskom prvenstvu u motociklizmu! „Ali u Argentini je sve naopako pa i izbor selektora“, kaže El Pibe.

Fudbal 25.11.2018 | 14:00
Taj ludi, ludi Maradona!
Ni dve lagane pobede nad Meksikom od po 2:0 koje je pod vođstvom novog selektora Lionela Skalonija napravila Argentina u prijateljskim mečevima ne mogu da uguše nepodnošljivost koju legendarni Dijego Maradona oseća ka novom selektoru svoje zemlje.

Toliko ga El Pibe ne podnosi da u svakom intervjuu u Meksiku ne propušta šansu da ga potkači.

"U Argentini danas imamo tog nekog novog dečka Skalonija. Ponavljam, nije njegova krivica što se tu nalazi, Skaloni je isturen kao pion. Problem je što će sam od sebe napraviti trenera i reći svima da hoće da vodi Argentinu na Svetsko prvenstvo. Ne, prijatelju, možeš da vodiš Argentinu samo na Svetskom prvenstvu u motociklizmu", poručio je surovi Maradona. 

Trener meksičkog Doradosa ne krije i da ga otvoreno nervira cela situacija sa Skalonijem. 

"Tamo kod nas u Argentini toliko se loše odnosimo prema fudbalu da smo se izgubili. Imamo velikane kao što su Menoti, Martino, Gareka, Alfaro, Galjardo, Melizo, Giljermo... a mi smo postavili Skalonija za selektora. Sve je naopako", zaključio je Dijego Maradona.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar