Тренерски посао из снова!

Не радиш ништа и сваког викенда ти на рачун легне 45. 000 евра! Није ни чудо што су пропали финансијски. . .

Фудбал 25.11.2018 | 16:15
Тренерски посао из снова!
Фудбал је некоме мајка, а неком маћеха, то смо одавно закључили, а док се неко мучи да напорно радећи да заради пристојну своту, неко може сваког викенда да "убије" и по 45.000 евра, а да не ради ништа. Буквално.

Такав је случај ових дана забележен у Хамбургу, посрнулом великану немачког фудбала који је осму годину заредом завршио послујући с губицима, овог пута с минусом од 5.800.000 евра.

Међутим, оно што је привукло пажњу тамошње фудбалске јавности овога јутра, више од минуса са којим су љубитељи ХСВ-а научили да живе, је податак да бивши тренер Бернд Холербах (48) и дан-данас добија по 45.000 евра за сваку победу Диносауруса у Цвајти.

Ради се о тренеру који је добио отказ 12. марта ове године после само седам утакмица на клупи ХСВ-а и то без остварене победе, али је имао очигледно врло добар уговор који га штити све до јуна 2019. године.

ХСВ је у обавези да га издржава до истека уговора па је јасно да у Холербаху, иначе некадашњем првотимцу овог тима, имају великог навијача у наставку сезоне у којој јуре прво место и експресан повратак у Бундеслигу.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар