Trenerski posao iz snova!

Ne radiš ništa i svakog vikenda ti na račun legne 45. 000 evra! Nije ni čudo što su propali finansijski. . .

Fudbal 25.11.2018 | 16:15
Trenerski posao iz snova!
Fudbal je nekome majka, a nekom maćeha, to smo odavno zaključili, a dok se neko muči da naporno radeći da zaradi pristojnu svotu, neko može svakog vikenda da "ubije" i po 45.000 evra, a da ne radi ništa. Bukvalno.

Takav je slučaj ovih dana zabeležen u Hamburgu, posrnulom velikanu nemačkog fudbala koji je osmu godinu zaredom završio poslujući s gubicima, ovog puta s minusom od 5.800.000 evra.

Međutim, ono što je privuklo pažnju tamošnje fudbalske javnosti ovoga jutra, više od minusa sa kojim su ljubitelji HSV-a naučili da žive, je podatak da bivši trener Bernd Holerbah (48) i dan-danas dobija po 45.000 evra za svaku pobedu Dinosaurusa u Cvajti.

Radi se o treneru koji je dobio otkaz 12. marta ove godine posle samo sedam utakmica na klupi HSV-a i to bez ostvarene pobede, ali je imao očigledno vrlo dobar ugovor koji ga štiti sve do juna 2019. godine.

HSV je u obavezi da ga izdržava do isteka ugovora pa je jasno da u Holerbahu, inače nekadašnjem prvotimcu ovog tima, imaju velikog navijača u nastavku sezone u kojoj jure prvo mesto i ekspresan povratak u Bundesligu.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar