Млади рукометаши у акцији од срца

Још један примјер велике хуманости младих људи. Рукометаши бањалучке Младости колективно су посјетили самохрану мајку Невену Игњатић из Српца и том приликом уручили  новчану помоћ од 1770 конвертибилних марака за лијечење њеног тешко болесног сина Живка. Средства су прикупљена од улазница с прошлонедјељне утакмице, чиме су се укључили у хуманитарну акцију пружања помоћи малом Живку.

Република Српска 22.11.2018 | 17:11
Млади рукометаши у акцији од срца
Они су обрадовали  дјечака са још једним поклоном – клупским дресом бр. 99, са његовим именом и називом клуба, на коме су исписана имена свих рукометаша Младости.



„Ово је скромна помоћ, али од срца и са жељом да се здравствено стање малог Живка што прије побољша“, кажу млади хуманитарци из Бања Луке.

Секретар Црвеног крста у Српцу Љиљана Билановић, која је иницијатор хуманитарне акције  за пружање  помоћи дјечаку Живку Миљићу, не крије задовољство што се шири круг добрих и хуманих људи, поготово  у младој популацији. 

„ Ово је још један примјер  хуманости и солидарности  младих, а  племенит гест  спортиста из Бања Луке треба да буде и примјер и другима који су у могућности да помогну онима који су у стању социјалних потреба, болеснима и немоћнима“, каже Билановићева.

(БН/С.К.)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

дадо

23.11.2018 00:13

Свака цаст момци.Ово је права вијест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад Кљајцин

23.11.2018 13:51

Свака цаст момци да вас драги бог награди за васу великодусност

ОДГОВОРИТЕ