Mladi rukometaši u akciji od srca

Još jedan primjer velike humanosti mladih ljudi. Rukometaši banjalučke Mladosti kolektivno su posjetili samohranu majku Nevenu Ignjatić iz Srpca i tom prilikom uručili  novčanu pomoć od 1770 konvertibilnih maraka za liječenje njenog teško bolesnog sina Živka. Sredstva su prikupljena od ulaznica s prošlonedjeljne utakmice, čime su se uključili u humanitarnu akciju pružanja pomoći malom Živku.

Republika Srpska 22.11.2018 | 17:11
Mladi rukometaši u akciji od srca
Oni su obradovali  dječaka sa još jednim poklonom – klupskim dresom br. 99, sa njegovim imenom i nazivom kluba, na kome su ispisana imena svih rukometaša Mladosti.



„Ovo je skromna pomoć, ali od srca i sa željom da se zdravstveno stanje malog Živka što prije poboljša“, kažu mladi humanitarci iz Banja Luke.

Sekretar Crvenog krsta u Srpcu Ljiljana Bilanović, koja je inicijator humanitarne akcije  za pružanje  pomoći dječaku Živku Miljiću, ne krije zadovoljstvo što se širi krug dobrih i humanih ljudi, pogotovo  u mladoj populaciji. 

„ Ovo je još jedan primjer  humanosti i solidarnosti  mladih, a  plemenit gest  sportista iz Banja Luke treba da bude i primjer i drugima koji su u mogućnosti da pomognu onima koji su u stanju socijalnih potreba, bolesnima i nemoćnima“, kaže Bilanovićeva.

(BN/S.K.)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

dado

23.11.2018 00:13

Svaka cast momci.Ovo je prava vijest.

ODGOVORITE
Name

Nenad Kljajcin

23.11.2018 13:51

Svaka cast momci da vas dragi bog nagradi za vasu velikodusnost

ODGOVORITE