Ако се по јутру дан познаје, Кингси ће у плеј-оф!

Сакраменто Кингси последњи пут играли су плеј-оф 2006, што значи да је прошло 12 година од када су навијачи у престоници Калифорније осетили драж доигравања.

Кошарка 25.11.2018 | 13:45
Ако се по јутру дан познаје, Кингси ће у плеј-оф!
Ситуација у Сакраменту ове године се променила, Кингси играју добру кошарку и уколико наставе са таквим партијама могли би до једне од првих осам места.

После осамнаест одиграних утакмица имају скор од десет победа и осам пораза, и последњи пут када су имали позитиван учинак након 18 мечева било је сезоне 2004/2005.

Уосталом, Кингси су те године играли и плеј-оф, што значи да су на добром путу да и ове направе велики успех.

"Покушаћемо да изборимо плеј-оф, знам да ће то некоме звучати лудо, али то је наша мотивација. Много је добар осећај, видите по мојим емоцијама. Забавно је играти са овим момцима, сјајно је видети како су напредовали у односу на прошлу сезону, посебно (Диерон) Фокс, Бади (Хилд) и Вили (Коли-Стајн), добили смо и сјајна појачања у Белом (Немања Бјелица) и (Марвину) Беглију. Невероватно је како смо напредовали у односу на прошлу сезону. Сећам се да нисмо знали неке акције, где је коме позиција, причам генерално о свима, а сада знамо све боље и боље", рекао је Богдановића пре десетак дана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар