Ako se po jutru dan poznaje, Kingsi će u plej-of!

Sakramento Kingsi poslednji put igrali su plej-of 2006, što znači da je prošlo 12 godina od kada su navijači u prestonici Kalifornije osetili draž doigravanja.

Košarka 25.11.2018 | 13:45
Ako se po jutru dan poznaje, Kingsi će u plej-of!
Situacija u Sakramentu ove godine se promenila, Kingsi igraju dobru košarku i ukoliko nastave sa takvim partijama mogli bi do jedne od prvih osam mesta.

Posle osamnaest odigranih utakmica imaju skor od deset pobeda i osam poraza, i poslednji put kada su imali pozitivan učinak nakon 18 mečeva bilo je sezone 2004/2005.

Uostalom, Kingsi su te godine igrali i plej-of, što znači da su na dobrom putu da i ove naprave veliki uspeh.

"Pokušaćemo da izborimo plej-of, znam da će to nekome zvučati ludo, ali to je naša motivacija. Mnogo je dobar osećaj, vidite po mojim emocijama. Zabavno je igrati sa ovim momcima, sjajno je videti kako su napredovali u odnosu na prošlu sezonu, posebno (Dieron) Foks, Badi (Hild) i Vili (Koli-Stajn), dobili smo i sjajna pojačanja u Belom (Nemanja Bjelica) i (Marvinu) Begliju. Neverovatno je kako smo napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Sećam se da nismo znali neke akcije, gde je kome pozicija, pričam generalno o svima, a sada znamo sve bolje i bolje", rekao je Bogdanovića pre desetak dana.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar