Милан је озбиљан: Годин Росонеро од јуна?!

Штоперу Атлетика истиче уговор који оклева да продужи, а има и шпански пасош!

Фудбал 27.11.2018 | 09:00
Милан је озбиљан: Годин Росонеро од јуна?!
У потрази за адекватним штоперским решењем за следећу сезону Милан се окренуо ка искусном асу Атлетика Дијегу Годину (32).

Италијански медији пишу овога јутра поново о дефанзивцу Јорганџија којем истиче уговор на крају сезоне, а који га још увек није продужио. Годин је током лета већ одбио понуду Манчестер Јунајтеда да пређе на Олд Трафорд и из разлога што жели да игра финале Лиге шампиона на Метрополитану у јуну следеће године.

Према наводима Коријереа, Годин не жели да продужи актуелни уговор с Атлетиком, а технички директор Росонера Леонардо већ је покренуо иницијативу за довођење Уругвајца следећег лета. Њему и новопеченом функционеру Паолу Малдинију нови амерички власници су наложили да не штеде средства како би Милан опет био велики. 

Искусни 32-годишњи штопер је доказани дефанзивац и идеалан је за Милан јер би стигао као слободан играч чиме италијански великан не би морао да брине око поштовања одредби о финансијском фер-плеју које су знале да га коче протеклих месеци.

Такође, Дијего Годин поседује и шпански пасош, па ће регистрација за Милан бити знатно лакша јер се неће водити као странац.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар