Milan je ozbiljan: Godin Rosonero od juna?!

Štoperu Atletika ističe ugovor koji okleva da produži, a ima i španski pasoš!

Fudbal 27.11.2018 | 09:00
Milan je ozbiljan: Godin Rosonero od juna?!
U potrazi za adekvatnim štoperskim rešenjem za sledeću sezonu Milan se okrenuo ka iskusnom asu Atletika Dijegu Godinu (32).

Italijanski mediji pišu ovoga jutra ponovo o defanzivcu Jorgandžija kojem ističe ugovor na kraju sezone, a koji ga još uvek nije produžio. Godin je tokom leta već odbio ponudu Mančester Junajteda da pređe na Old Traford i iz razloga što želi da igra finale Lige šampiona na Metropolitanu u junu sledeće godine.

Prema navodima Korijerea, Godin ne želi da produži aktuelni ugovor s Atletikom, a tehnički direktor Rosonera Leonardo već je pokrenuo inicijativu za dovođenje Urugvajca sledećeg leta. Njemu i novopečenom funkcioneru Paolu Maldiniju novi američki vlasnici su naložili da ne štede sredstva kako bi Milan opet bio veliki. 

Iskusni 32-godišnji štoper je dokazani defanzivac i idealan je za Milan jer bi stigao kao slobodan igrač čime italijanski velikan ne bi morao da brine oko poštovanja odredbi o finansijskom fer-pleju koje su znale da ga koče proteklih meseci.

Takođe, Dijego Godin poseduje i španski pasoš, pa će registracija za Milan biti znatno lakša jer se neće voditi kao stranac.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar