Јунајтед мора да се брани од Реала!

Рашфорду четири пута већа плата! Ас пише да на Олд Трафорду влада паника. . .

Фудбал 27.11.2018 | 23:10
Јунајтед мора да се брани од Реала!
Реал припрема напад на двојицу фудбалера из Премијер лиге, Кристијана Ериксена и Маркуса Рашфорда. О томе да Мадриђани за овца пакет планирају да издвоје преко 100.000.000 евра већ смо писали, али скрштених руку не седе ни у Лондону, односно Манчестеру. 

Ас у данашњем издању доноси вест да су на Олд Трафорду врло забринути јер је Рашфордов агент наводно већ обавио прве контакте са Флорентином Перезом. Млади нападач није задовољан пре свега минутажом код Жозеа Муриња и жели да има опцију Б уколико се нешто не промени. А Реал уопште не звучи лоше, зар не? 

Исти извор наводи да би Перез много радије напао неко "јаче" име, међутим Сантијаго Солари га убеђује да би прави избор био управо Рашфорд. Ни млади Енглез, међутим, не би био јефтина варијанта. Већ смо писали да би Мадриђани морали да иду с понудом јачом од 55.000.000 евра како би заинтригирали управу Ђавола. 

Е сад, жели ли Манчестер да прода Рашфорда и да ли уопште размишља у том правцу? Извори Аса наводе да Енглези под претњом Реала планирају да понуде наставак сарадње свом нападачу. Наводно, Јунајтед ће ускоро изаћи с понудом од 8.750.000 евра на годишњем нивоу, што је скоро четири пута више од плате коју прима по тренутном споразуму. 

Маркусу Рашфорду преостало је још годину и по дана уговора са Манчестер Јунајтедом.   

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар