Junajted mora da se brani od Reala!

Rašfordu četiri puta veća plata! As piše da na Old Trafordu vlada panika. . .

Fudbal 27.11.2018 | 23:10
Junajted mora da se brani od Reala!
Real priprema napad na dvojicu fudbalera iz Premijer lige, Kristijana Eriksena i Markusa Rašforda. O tome da Madriđani za ovca paket planiraju da izdvoje preko 100.000.000 evra već smo pisali, ali skrštenih ruku ne sede ni u Londonu, odnosno Mančesteru. 

As u današnjem izdanju donosi vest da su na Old Trafordu vrlo zabrinuti jer je Rašfordov agent navodno već obavio prve kontakte sa Florentinom Perezom. Mladi napadač nije zadovoljan pre svega minutažom kod Žozea Murinja i želi da ima opciju B ukoliko se nešto ne promeni. A Real uopšte ne zvuči loše, zar ne? 

Isti izvor navodi da bi Perez mnogo radije napao neko "jače" ime, međutim Santijago Solari ga ubeđuje da bi pravi izbor bio upravo Rašford. Ni mladi Englez, međutim, ne bi bio jeftina varijanta. Već smo pisali da bi Madriđani morali da idu s ponudom jačom od 55.000.000 evra kako bi zaintrigirali upravu Đavola. 

E sad, želi li Mančester da proda Rašforda i da li uopšte razmišlja u tom pravcu? Izvori Asa navode da Englezi pod pretnjom Reala planiraju da ponude nastavak saradnje svom napadaču. Navodno, Junajted će uskoro izaći s ponudom od 8.750.000 evra na godišnjem nivou, što je skoro četiri puta više od plate koju prima po trenutnom sporazumu. 

Markusu Rašfordu preostalo je još godinu i po dana ugovora sa Mančester Junajtedom.   

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar