Бобан о Звезди у ЛШ: Топло ми је око срца!

Звонимир Бобан, кога у Србији пре свега памте због гостовања Звезде Динаму 1990. када је на Максимиру "почео рат", дао је неочекивану изјаву о српском клубу.

Фудбал 24.11.2018 | 18:00
Бобан о Звезди у ЛШ: Топло ми је око срца!
Звезда је недавно победила Ливерпул 2:0 у Лиги шампиона и запрепастила фудбалску планету.

"Гледао сам Звездину утакмицу с Ливерпулом. Била је то чврста и карактерна утакмица играча Звезде. Припадање овим просторима чини да ми је увек топло око срца кад видим да неко одавде направи нешто лепо, када направи велики резултат', рекао је Бобан. 

Бобан тренутно обавља функцију саветника председника ФИФА Ђанија Инфантина, а протеклих дана је боравио у Сарајеву. Он је у престоници БиХ најавио увођење нових правила у фудбал.

"Нека правила ћемо променити, али не сме се дирати есенција фудбала. Већ их тестирамо и ФИФА ће их имплементирати вероватно у марту 2019. године. Прво од три нова правила јесте да судија може да пошаље играча на најближе место да изађе са терена како би се избегло одузимање времена, да може да доделити жути картон свима који седе на клупи, те да приликом извођења лопте из петерца играч лопту може да прими и унутар шеснаестерца",рекао је Бобан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар