Boban o Zvezdi u LŠ: Toplo mi je oko srca!

Zvonimir Boban, koga u Srbiji pre svega pamte zbog gostovanja Zvezde Dinamu 1990. kada je na Maksimiru "počeo rat", dao je neočekivanu izjavu o srpskom klubu.

Fudbal 24.11.2018 | 18:00
Boban o Zvezdi u LŠ: Toplo mi je oko srca!
Zvezda je nedavno pobedila Liverpul 2:0 u Ligi šampiona i zaprepastila fudbalsku planetu.

"Gledao sam Zvezdinu utakmicu s Liverpulom. Bila je to čvrsta i karakterna utakmica igrača Zvezde. Pripadanje ovim prostorima čini da mi je uvek toplo oko srca kad vidim da neko odavde napravi nešto lepo, kada napravi veliki rezultat', rekao je Boban. 

Boban trenutno obavlja funkciju savetnika predsednika FIFA Đanija Infantina, a proteklih dana je boravio u Sarajevu. On je u prestonici BiH najavio uvođenje novih pravila u fudbal.

"Neka pravila ćemo promeniti, ali ne sme se dirati esencija fudbala. Već ih testiramo i FIFA će ih implementirati verovatno u martu 2019. godine. Prvo od tri nova pravila jeste da sudija može da pošalje igrača na najbliže mesto da izađe sa terena kako bi se izbeglo oduzimanje vremena, da može da dodeliti žuti karton svima koji sede na klupi, te da prilikom izvođenja lopte iz peterca igrač loptu može da primi i unutar šesnaesterca",rekao je Boban.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar