Де Ниро се разводи

После две деценије љубави, амерички глумац и његова супруга Грејс Хајтауер су решили да се раставе.

Забава 22.11.2018 | 08:17
Де Ниро се разводи
ПОСЛЕ две деценије љубави, амерички глумац Роберт де Ниро и његова супруга Грејс Хајтауер су решили да се раставе. Извор близак пару је потврдио вести за магазин Пипл, казавши да Роберт и Грејс више не живе заједно."Понекад ствари не функционишу, иако се надате или желите то", потврдио је инсајдер.

Како пише Пејџ сикс, звезда филма Тхе wизард оф лиес се у последње време појављивао сам на разним догађајима.

"Роберт и Грејс су последњи пут виђени заједно крајем лета. Гласине о растанку су се испоставиле као тачне", тврди извор.

Де Ниро и Хајтауерова су се венчали 1997. године, након скоро десет година емотивне везе, и имају заједно двоје деце.

Али ово није први пут да се пар раставља. Глумац је поднео папире за развод 1999. године, две године након ступања у брачну заједницу са Грејс, и они су имали борбу за старатељство над сином која је трајала све док нису успели да реше све проблеме, те су на крају одустали од бракоразводне парнице.

Након тога, они су обновили брачне завете 2004. на свечаној церемонији у планинама Кетскил, поред Њујорка, на којој су присуствовали Марин Скорсезе, Мерил Стрип и Де Ниров колега Бен Стилер.

Де Ниро и Грејс, некадашња стјуардеса, упознали су се 1987. године када је радила за веома познат ресторан Мр. Цхоw у Лондону. Од тада, Хајтауерова се повремено бавила глумом и певањем, али и бизнисом када је водила ланац кафетерија Цоффее оф граце.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар