De Niro se razvodi

Posle dve decenije ljubavi, američki glumac i njegova supruga Grejs Hajtauer su rešili da se rastave.

Zabava 22.11.2018 | 08:17
De Niro se razvodi
POSLE dve decenije ljubavi, američki glumac Robert de Niro i njegova supruga Grejs Hajtauer su rešili da se rastave. Izvor blizak paru je potvrdio vesti za magazin Pipl, kazavši da Robert i Grejs više ne žive zajedno."Ponekad stvari ne funkcionišu, iako se nadate ili želite to", potvrdio je insajder.

Kako piše Pejdž siks, zvezda filma The wizard of lies se u poslednje vreme pojavljivao sam na raznim događajima.

"Robert i Grejs su poslednji put viđeni zajedno krajem leta. Glasine o rastanku su se ispostavile kao tačne", tvrdi izvor.

De Niro i Hajtauerova su se venčali 1997. godine, nakon skoro deset godina emotivne veze, i imaju zajedno dvoje dece.

Ali ovo nije prvi put da se par rastavlja. Glumac je podneo papire za razvod 1999. godine, dve godine nakon stupanja u bračnu zajednicu sa Grejs, i oni su imali borbu za starateljstvo nad sinom koja je trajala sve dok nisu uspeli da reše sve probleme, te su na kraju odustali od brakorazvodne parnice.

Nakon toga, oni su obnovili bračne zavete 2004. na svečanoj ceremoniji u planinama Ketskil, pored Njujorka, na kojoj su prisustvovali Marin Skorseze, Meril Strip i De Nirov kolega Ben Stiler.

De Niro i Grejs, nekadašnja stjuardesa, upoznali su se 1987. godine kada je radila za veoma poznat restoran Mr. Chow u Londonu. Od tada, Hajtauerova se povremeno bavila glumom i pevanjem, ali i biznisom kada je vodila lanac kafeterija Coffee of grace.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar