Везали радника, пумпу запалили

- Закључали су га у једној просторији на пумпи да би потом покупили пет-шест хиљада марака из касе. Потом су подметнули пожар и побјегли, оставивши сиротог радника да изгори. Он се, срећом, успио спасити и изаћи кроз врата магацина прије него што се пожар проширио - каже Славуљица.

Република Српска 21.11.2018 | 21:20
Везали радника, пумпу запалили
Бензинска пумпа "Славуљица петрол" у центру Дервенте изгорјела је јучер у пожару који су, према ријечима власника пумпе Милорада Славуљице, након пљачке изазвала двојица маскираних разбојника.

Узели новац

Славуљица каже да су разбојници у 3.30 сати ушли на пумпу и окомили се на радника пумпе, који, срећом, није теже повријеђен.

- Закључали су га у једној просторији на пумпи да би потом покупили пет-шест хиљада марака из касе. Потом су подметнули пожар и побјегли, оставивши сиротог радника да изгори. Он се, срећом, успио спасити и изаћи кроз врата магацина прије него што се пожар проширио - каже Славуљица.

Пумпа се налази у близини Територијалне ватрогасне јединице у Дервенти па су ватрогасци одмах почели с гашењем пожара. Но, пожар се брзо ширио и ватрогасцима су требала скоро два сата да га у потпуности угасе. Срећом, ватра није захватила резервоаре с горивом, чиме је избјегнута експлозија, која би, да је до ње дошло, вјероватно имала катастрофалне посљедице по цијели град.

Обављен увиђај

У Полицијској управи Добој потврђено је да је у 3.45 сати пријављено да је у улици 1. маја дошло до пожара на пумпи "Славуљица петрол", али нису могли да потврде да ли је пумпа прије тога опљачкана те да ли су пожар изазвали разбојници.

- Полицајци, заједно с инспектором за експлозивне материје и послове заштите од пожара ПУ Добој, обављају увиђај, након чега ће бити познато више детаља - рекла је Драгана Керкез, портпарол ПУ Добој.

Штета милион марака

Милорад Славуљица каже да му је пожаром причињена огромна материјална штета, која се процјењује на скоро милион марака.

- Ватрогасци су ми спасили мотел, али је пумпа уништена. Од ње је остало само згариште и пепео. Све је уништено. Изгорјеле су и надзорне камере, које су могле да помогну у откривању разбојника, али и узрока пожара - рекао је Славуљица.

(Аваз)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Балван

21.11.2018 21:12

Боже сачувај будала свакаквих. Оставили човјека да изгори

ОДГОВОРИТЕ
Name

пфффф

21.11.2018 21:29

Зао ми је само радника сто је претрпио страх али среца сто се је успио извуци.Не знам ко је тај Милорад и одкуд му та пумпа и мотел и ко зна ста јос.Ако је и марку незаконито узео отео зао ми је сто није све изгорило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За пфф

21.11.2018 21:54

Ако је по овој логици, горело би на све стране.

Name

Ре

21.11.2018 22:01

Будалетино!

Name

ре ре

21.11.2018 22:20

цаца ти је будалетина

Name

пфффф

21.11.2018 22:21

Не гори зато сто је народ затуцан зато сто су науцили народ да је лоповлук нормалан у овој дрзави.

Name

За пффф

21.11.2018 23:03

Ти си будалетина, кад не знас ко је Милорад како мозес тако лупетати!

Name

Пффф

22.11.2018 00:41

Цаца ти је будалетина као сто си и ти мајмуне сигурно није од постеног рада зарадио пумпу и мотел и казем нек је изгорило.Мора да си и ти неки лоповциц док бранис овакве.Гуле разапињу овај народ раде за 500км све им погорило дабогда.

Name

Ре

22.11.2018 09:13

Милорад славуљица из Теслиа држи тржни центар у Добоју прије 2 године закључи свог пословођу и истукао у магазину малтретира раднике и третира их ко да су летови није никакво чудо што су запалили пумпу јер је бисерки родјак а и олош од човјека нису требали јадног радника пребити

Name

За пффф и ре

22.11.2018 23:37

Сад су ствари јасније! Пффф, кад не знас ко је не мозес да упуцујес клетве јер се пола врати. Да споменем закон о поријеклу имовине! Засто да гори? Ако је покрао, одузети, продати па дати сиротињи. Нисам ни близу лоповциц само ти зелим напоменути да немас здраво размисљање! Ре-Сто се није бранио у том магацину па ста буде!

Name

Катица

21.11.2018 21:41

Ако И један злоцин остаје неказњен , то је дозвола за разбојниство И криминал било које врсте....Виде криминалци да могу радити Ста хоце, јер то И'м је дозвољено...Назалост невини плацају данак! Потребно хитно мјењати власт која његују И подрзавају хорор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

21.11.2018 22:10

Никад горе није било. Срам да буде политичаре ди шта су довели народ.

Name

Миленко

21.11.2018 23:12

Бозе сацувај ста се ради а добро је да се радник извукао уз Бозију помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

21.11.2018 23:13

Бозе сацувај ста се ради а добро је да се радник извукао уз Бозију помоц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АтомскаБомба

22.11.2018 07:05

Ко је дозволио да се бензинска пумпа постави у центру града: близу свих институција, осмогодисње сколе и.... Ста би било да су захвацени резервоари??? Атомска Бомба!!! Еексплозије у оваквим објектима, изазване оваквим или било којим другим узроцима, могу бити катастрофалне... Зар нам треба опомена која це бити "вриједна" неколико унистених зивота ( а да се не говори о материјалним стетама у овим теским временима), па да се дозовемо памети прије него изградимо овакве објекте. Материјалноје,овдје,превладало духовно, у цему се изгуби ЦОВЈЕК. Катастрофа!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђаво

22.11.2018 07:16

Народна каже: "Ђаво донио, ђаво однио", али хвала Драгом Господу Богу, што спаси радника који је, вјерујем, за малу плату могао да сконча-ни крив,ни дужн-на ломачи. Али зато што није крив, Драги Господ Бог му продужи живот. Бог који ће тако спашавати и све друге богоугодне људе. Бог спаси ПРАВЕДНИКА, али унисти имовину богохулника.

ОДГОВОРИТЕ