Vezali radnika, pumpu zapalili

- Zaključali su ga u jednoj prostoriji na pumpi da bi potom pokupili pet-šest hiljada maraka iz kase. Potom su podmetnuli požar i pobjegli, ostavivši sirotog radnika da izgori. On se, srećom, uspio spasiti i izaći kroz vrata magacina prije nego što se požar proširio - kaže Slavuljica.

Republika Srpska 21.11.2018 | 21:20
Vezali radnika, pumpu zapalili
Benzinska pumpa "Slavuljica petrol" u centru Dervente izgorjela je jučer u požaru koji su, prema riječima vlasnika pumpe Milorada Slavuljice, nakon pljačke izazvala dvojica maskiranih razbojnika.

Uzeli novac

Slavuljica kaže da su razbojnici u 3.30 sati ušli na pumpu i okomili se na radnika pumpe, koji, srećom, nije teže povrijeđen.

- Zaključali su ga u jednoj prostoriji na pumpi da bi potom pokupili pet-šest hiljada maraka iz kase. Potom su podmetnuli požar i pobjegli, ostavivši sirotog radnika da izgori. On se, srećom, uspio spasiti i izaći kroz vrata magacina prije nego što se požar proširio - kaže Slavuljica.

Pumpa se nalazi u blizini Teritorijalne vatrogasne jedinice u Derventi pa su vatrogasci odmah počeli s gašenjem požara. No, požar se brzo širio i vatrogascima su trebala skoro dva sata da ga u potpunosti ugase. Srećom, vatra nije zahvatila rezervoare s gorivom, čime je izbjegnuta eksplozija, koja bi, da je do nje došlo, vjerovatno imala katastrofalne posljedice po cijeli grad.

Obavljen uviđaj

U Policijskoj upravi Doboj potvrđeno je da je u 3.45 sati prijavljeno da je u ulici 1. maja došlo do požara na pumpi "Slavuljica petrol", ali nisu mogli da potvrde da li je pumpa prije toga opljačkana te da li su požar izazvali razbojnici.

- Policajci, zajedno s inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara PU Doboj, obavljaju uviđaj, nakon čega će biti poznato više detalja - rekla je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Šteta milion maraka

Milorad Slavuljica kaže da mu je požarom pričinjena ogromna materijalna šteta, koja se procjenjuje na skoro milion maraka.

- Vatrogasci su mi spasili motel, ali je pumpa uništena. Od nje je ostalo samo zgarište i pepeo. Sve je uništeno. Izgorjele su i nadzorne kamere, koje su mogle da pomognu u otkrivanju razbojnika, ali i uzroka požara - rekao je Slavuljica.

(Avaz)

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

Balvan

21.11.2018 21:12

Bože sačuvaj budala svakakvih. Ostavili čovjeka da izgori

ODGOVORITE
Name

pffff

21.11.2018 21:29

Zao mi je samo radnika sto je pretrpio strah ali sreca sto se je uspio izvuci.Ne znam ko je taj Milorad i odkud mu ta pumpa i motel i ko zna sta jos.Ako je i marku nezakonito uzeo oteo zao mi je sto nije sve izgorilo.

ODGOVORITE
Name

Za pff

21.11.2018 21:54

Ako je po ovoj logici, gorelo bi na sve strane.

Name

Re

21.11.2018 22:01

Budaletino!

Name

re re

21.11.2018 22:20

caca ti je budaletina

Name

pffff

21.11.2018 22:21

Ne gori zato sto je narod zatucan zato sto su naucili narod da je lopovluk normalan u ovoj drzavi.

Name

Za pfff

21.11.2018 23:03

Ti si budaletina, kad ne znas ko je Milorad kako mozes tako lupetati!

Name

Pfff

22.11.2018 00:41

Caca ti je budaletina kao sto si i ti majmune sigurno nije od postenog rada zaradio pumpu i motel i kazem nek je izgorilo.Mora da si i ti neki lopovcic dok branis ovakve.Gule razapinju ovaj narod rade za 500km sve im pogorilo dabogda.

Name

Re

22.11.2018 09:13

Milorad slavuljica iz Teslia drži tržni centar u Doboju prije 2 godine zaključi svog poslovođu i istukao u magazinu maltretira radnike i tretira ih ko da su letovi nije nikakvo čudo što su zapalili pumpu jer je biserki rodjak a i ološ od čovjeka nisu trebali jadnog radnika prebiti

Name

Za pfff i re

22.11.2018 23:37

Sad su stvari jasnije! Pfff, kad ne znas ko je ne mozes da upucujes kletve jer se pola vrati. Da spomenem zakon o porijeklu imovine! Zasto da gori? Ako je pokrao, oduzeti, prodati pa dati sirotinji. Nisam ni blizu lopovcic samo ti zelim napomenuti da nemas zdravo razmisljanje! Re-Sto se nije branio u tom magacinu pa sta bude!

Name

Katica

21.11.2018 21:41

Ako I jedan zlocin ostaje nekaznjen , to je dozvola za razbojnistvo I kriminal bilo koje vrste....Vide kriminalci da mogu raditi Sta hoce, jer to I'm je dozvoljeno...Nazalost nevini placaju danak! Potrebno hitno mjenjati vlast koja njeguju I podrzavaju horor

ODGOVORITE
Name

Semberac

21.11.2018 22:10

Nikad gore nije bilo. Sram da bude političare di šta su doveli narod.

Name

Milenko

21.11.2018 23:12

Boze sacuvaj sta se radi a dobro je da se radnik izvukao uz Boziju pomoc!

ODGOVORITE
Name

Milenko

21.11.2018 23:13

Boze sacuvaj sta se radi a dobro je da se radnik izvukao uz Boziju pomoc!

ODGOVORITE
Name

AtomskaBomba

22.11.2018 07:05

Ko je dozvolio da se benzinska pumpa postavi u centru grada: blizu svih institucija, osmogodisnje skole i.... Sta bi bilo da su zahvaceni rezervoari??? Atomska Bomba!!! Eeksplozije u ovakvim objektima, izazvane ovakvim ili bilo kojim drugim uzrocima, mogu biti katastrofalne... Zar nam treba opomena koja ce biti "vrijedna" nekoliko unistenih zivota ( a da se ne govori o materijalnim stetama u ovim teskim vremenima), pa da se dozovemo pameti prije nego izgradimo ovakve objekte. Materijalnoje,ovdje,prevladalo duhovno, u cemu se izgubi COVJEK. Katastrofa!!!!

ODGOVORITE
Name

Ђаво

22.11.2018 07:16

Народна каже: "Ђаво донио, ђаво однио", али хвала Драгом Господу Богу, што спаси радника који је, вјерујем, за малу плату могао да сконча-ни крив,ни дужн-на ломачи. Али зато што није крив, Драги Господ Бог му продужи живот. Бог који ће тако спашавати и све друге богоугодне људе. Бог спаси ПРАВЕДНИКА, али унисти имовину богохулника.

ODGOVORITE