Град анђела би да задржи свог Бога фудбала!

ЛА Галакси планира да по сваку цену задржи Ибрахимовића који има још годину дана уговора, али и излазну клаузулу!

Фудбал 23.11.2018 | 09:00
Град анђела би да задржи свог Бога фудбала!
МЛС сезона се полако ближи крају, у току је плеј-оф, конференцијска финала су пред нама, али у њима немаЗлатана Ибрахомовића...

"Бог фудбала" како је самог себе више из шале него озбиљно прозвао шведски интернационалац, одмах се нашао на агенди многих клубова који желе да га отму Лос Анђелес Галксију. Али, ни Амери не седе скрштених руку већ се труде да га задрже да одради и другу годину уговора. Очигледно је да је Златан обезбедио посебну излазну клаузулу која му дозвољава да у другој години прекине сарадњу са тимом из Града анђела, те сада креће "убеђивање примадоне". Подно Холивудских брда ради се напорно не би ли задржали свог најбољег играча, који је постао прави магнет за навијаче и медије, пре свега због свог животног, барем јавног става за који можемо слободно да кажемо да је балкански са јаким примесама скандинавског.

"Он је најбољи фудбалер који је дошао у МЛС!", без устручавања тврди некадашњи репрезентативац САД пореклом из Македоније, а сада директор Галаксија Јован Кировски "Он увек жели да побеђује и даје голове. Његов уговор још није истекао пошто има још једну годину договора са нама. Желимо да буде срећан у нашем тиму и трудимо се да осигурамо да настави да игра овде"



Колико је Златан важан за ЛА, који се и поред његовог присуства није пробио до плеј-офа, најбоље говори податак да је постигао 22 гола на 25 утакмица, од којих су неки били заиста спектакуларни. А америчке спортске ентузијасте умеју да цене врхунског аса као што је Ибрахимовић те су и трибине знатно испуњеније када он наступа. О продаји асесоара и дресова да не причамо.

"Он је посебан играч, специјалан за нас. Дао је толико голова и поделио толико асистенција у овим годинама и након тешке повреде у Манчестер јунајтеду је заиста невероватно!", закључио је Кироски.

За сада се прича да су за Ибрахимовића заинтересовани његова два бивша клуба, Милан и Манчестер јунајтед.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар