Grad anđela bi da zadrži svog Boga fudbala!

LA Galaksi planira da po svaku cenu zadrži Ibrahimovića koji ima još godinu dana ugovora, ali i izlaznu klauzulu!

Fudbal 23.11.2018 | 09:00
Grad anđela bi da zadrži svog Boga fudbala!
MLS sezona se polako bliži kraju, u toku je plej-of, konferencijska finala su pred nama, ali u njima nemaZlatana Ibrahomovića...

"Bog fudbala" kako je samog sebe više iz šale nego ozbiljno prozvao švedski internacionalac, odmah se našao na agendi mnogih klubova koji žele da ga otmu Los Anđeles Galksiju. Ali, ni Ameri ne sede skrštenih ruku već se trude da ga zadrže da odradi i drugu godinu ugovora. Očigledno je da je Zlatan obezbedio posebnu izlaznu klauzulu koja mu dozvoljava da u drugoj godini prekine saradnju sa timom iz Grada anđela, te sada kreće "ubeđivanje primadone". Podno Holivudskih brda radi se naporno ne bi li zadržali svog najboljeg igrača, koji je postao pravi magnet za navijače i medije, pre svega zbog svog životnog, barem javnog stava za koji možemo slobodno da kažemo da je balkanski sa jakim primesama skandinavskog.

"On je najbolji fudbaler koji je došao u MLS!", bez ustručavanja tvrdi nekadašnji reprezentativac SAD poreklom iz Makedonije, a sada direktor Galaksija Jovan Kirovski "On uvek želi da pobeđuje i daje golove. Njegov ugovor još nije istekao pošto ima još jednu godinu dogovora sa nama. Želimo da bude srećan u našem timu i trudimo se da osiguramo da nastavi da igra ovde"



Koliko je Zlatan važan za LA, koji se i pored njegovog prisustva nije probio do plej-ofa, najbolje govori podatak da je postigao 22 gola na 25 utakmica, od kojih su neki bili zaista spektakularni. A američke sportske entuzijaste umeju da cene vrhunskog asa kao što je Ibrahimović te su i tribine znatno ispunjenije kada on nastupa. O prodaji asesoara i dresova da ne pričamo.

"On je poseban igrač, specijalan za nas. Dao je toliko golova i podelio toliko asistencija u ovim godinama i nakon teške povrede u Mančester junajtedu je zaista neverovatno!", zaključio je Kiroski.

Za sada se priča da su za Ibrahimovića zainteresovani njegova dva bivša kluba, Milan i Mančester junajted.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar