Кулибали: Јувентус се уплашио Наполија!

И то је леп осећај! Сенегалски дефанзивац "пецка" Стару даму.

Фудбал 22.11.2018 | 15:00
Кулибали: Јувентус се уплашио Наполија!
Фудбалер Наполија Калиду Кулибали тврди да је прошле сезоне први пут код екипе Јувентуса осетио страх у судару са његовом екипом. Наполитанци су тада били веома близу да свргну Стару даму са трона, чак су и захваљујући голу Кулибалија победили у дербију у Торину, али је у фото финишу Јувентус потврдио квалитет и одбранио титулу.

Током целе прошле и у досадашњем току ове сезоне Кулибали је играо веома добро, па је уз Мехдија Бенатију баш из Јувентуса, у традиционалном избору ББЦ-ја номинован за афричког дефанзивца године.

“Прошле године сам веровао до краја првенствене трке да можемо јер нас се Јувентус уплашио. И, да будем искрен, тај њихов страх је мени донео осећај задовољства. Допало ми се”, рекао је Кулибали за ББЦ.

Присетио се Сенегалац и поменутог поготка у дербију.

“Био сам тада веома срећан. Имам огромну жељу да освојим нешто са Наполијем јер су ми град и навијачи пружили толико љубави и веровали су у мене. Хоћу да им вратим на неки начин и надам се да ће то бити скудето”.

Кулибали је додао и да верује како ће наредних година још да напредује како би постао најбољи одбрамбени фундбалер на свету.

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар