Kulibali: Juventus se uplašio Napolija!

I to je lep osećaj! Senegalski defanzivac "pecka" Staru damu.

Fudbal 22.11.2018 | 15:00
Kulibali: Juventus se uplašio Napolija!
Fudbaler Napolija Kalidu Kulibali tvrdi da je prošle sezone prvi put kod ekipe Juventusa osetio strah u sudaru sa njegovom ekipom. Napolitanci su tada bili veoma blizu da svrgnu Staru damu sa trona, čak su i zahvaljujući golu Kulibalija pobedili u derbiju u Torinu, ali je u foto finišu Juventus potvrdio kvalitet i odbranio titulu.

Tokom cele prošle i u dosadašnjem toku ove sezone Kulibali je igrao veoma dobro, pa je uz Mehdija Benatiju baš iz Juventusa, u tradicionalnom izboru BBC-ja nominovan za afričkog defanzivca godine.

“Prošle godine sam verovao do kraja prvenstvene trke da možemo jer nas se Juventus uplašio. I, da budem iskren, taj njihov strah je meni doneo osećaj zadovoljstva. Dopalo mi se”, rekao je Kulibali za BBC.

Prisetio se Senegalac i pomenutog pogotka u derbiju.

“Bio sam tada veoma srećan. Imam ogromnu želju da osvojim nešto sa Napolijem jer su mi grad i navijači pružili toliko ljubavi i verovali su u mene. Hoću da im vratim na neki način i nadam se da će to biti skudeto”.

Kulibali je dodao i da veruje kako će narednih godina još da napreduje kako bi postao najbolji odbrambeni fundbaler na svetu.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar