Милан је изабрао - Родриго Кајо!

Менаџер фудбалера Сао Паула допутовао на преговоре у Италију.

Фудбал 22.11.2018 | 12:00
Милан је изабрао - Родриго Кајо!
Бирао је Милан између Стефана Савића и Родрига Каја и изгледа да је одабрао Бразилца. Како наводе италијански медији, менаџер дефанзивца Сао Паула допутовао је у Милано на преговоре са техничким директором Росонера, Леонардом.

На тај начин италијански клуб жели да што пре реши кризу у задњој линији насталу после повреда Матија Калдаре, Матеа Мусакија и Алесија Ромањолија.

Менаџер фудбалера Ник Аркури наводно је већ постигао одређени договор са Леонардом и пре доласка у Милано, с тим да је остало да се усагласе одређени детаљи.

Верује се да би Сао Пауло био спреман да пусти Каја за суму од око 10.000.000 евра, али питање је да ли је Милан спреман да издвоји толики новац у овом тренутку.

Очекивано, па може се рећи и традиционално, Росонери би прво да доведу фудбалера на позајмицу са правом откупа, поготово што морају да воде рачуна јер су под посебном присмотром УЕФА због финансијског фер-плеја.

Овај 25-годишњи фудбалер до сада је одиграо 268 утакмица за Сао Пауло и постигао три гола, а занимљиво, 2015. потписао је  уговор са Валенсијом, међутим, трансфер је пропао јер Кајо у два наврата није прошао лекарске прегледе.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар