Milan je izabrao - Rodrigo Kajo!

Menadžer fudbalera Sao Paula doputovao na pregovore u Italiju.

Fudbal 22.11.2018 | 12:00
Milan je izabrao - Rodrigo Kajo!
Birao je Milan između Stefana Savića i Rodriga Kaja i izgleda da je odabrao Brazilca. Kako navode italijanski mediji, menadžer defanzivca Sao Paula doputovao je u Milano na pregovore sa tehničkim direktorom Rosonera, Leonardom.

Na taj način italijanski klub želi da što pre reši krizu u zadnjoj liniji nastalu posle povreda Matija Kaldare, Matea Musakija i Alesija Romanjolija.

Menadžer fudbalera Nik Arkuri navodno je već postigao određeni dogovor sa Leonardom i pre dolaska u Milano, s tim da je ostalo da se usaglase određeni detalji.

Veruje se da bi Sao Paulo bio spreman da pusti Kaja za sumu od oko 10.000.000 evra, ali pitanje je da li je Milan spreman da izdvoji toliki novac u ovom trenutku.

Očekivano, pa može se reći i tradicionalno, Rosoneri bi prvo da dovedu fudbalera na pozajmicu sa pravom otkupa, pogotovo što moraju da vode računa jer su pod posebnom prismotrom UEFA zbog finansijskog fer-pleja.

Ovaj 25-godišnji fudbaler do sada je odigrao 268 utakmica za Sao Paulo i postigao tri gola, a zanimljivo, 2015. potpisao je  ugovor sa Valensijom, međutim, transfer je propao jer Kajo u dva navrata nije prošao lekarske preglede.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar