Ливерпулови трансфер планови...

Фабињо не иде нигде, биће рат за Пулишића! Клоп неће Дембелеа!

Фудбал 22.11.2018 | 00:00
Ливерпулови трансфер планови...
У Ливерпулу је прошле зиме било бурно у прелазном року, али у наредном јануару на треба очекивати ништа слично на Енфилд Роуду. Угледни новинар Џејмс Пирс који се сматра најбољим познаваоцем прилика у Ливерпулу је објавио клупске планове за прелазни рок.

Он тврди да Редси у јануару неће доводити никакво велико појачање иако медији повезују многа звучна имена са славним клубом. Такође, Пирс тврди да од одласка Фабиња неће бити. Претходних дана су многи медији брујали о томе да ће Бразилац после само шест месеци напустити Енфилд Роуд. Он је летос дошао као велико појачање из Монака, али се није најбоље адаптирао и мало је играо. То што је играо је одиграо добро и Клоп рачуна на њега. Иако су Милан и Јувентус заинтересовани да позајме Бразилца, Клоп га има у дугорочним плановима и верује да му је потребно још времена за адаптацију, тако да од одласка у јануару нема ништа.

Што се тиче куповина, неће бити ничега сличног као са Ван Дајком прошле зиме.  Али, зато је Клоп спреман да на лето реализује још један велики трансфер – Кристијана Пулишића. Немачки стратег је велики фан младог Американца откако је овај 2015. дошао у Борусију Дортмунд где је Немац био тренер. Покушавао је да га доведе у Ливерпул неколико пута, али је Борусија одбијала све разговоре о трансферу. Милионери неће продати Американца ни у јануару, али ће зато на лето бити друга ситуација.

Пулишић има уговор са Борусијом до лета 2020. године и ако га не продужи до следећег лета, немачки клуб ће бити у тешкој ситуацији. Ризиковаће да га после годину дана изгуби за џабе као што је то било саЛевандовским. Или ће прихватити понуду и инкасирати неко обештећење. Клоп се нада да ће Пулишић одбити све понуде за нови уговор и да ће на лето довести Борусију пред свршен чин. Али проблем му представља Челси јер је Маурицио Сари спреман да издвоји огроман новац за Американца. Очекује се рат Ливерпула и Челсија наредног лета за аутограм Пулишића...

Такође, Клоп није заинтересован за Усмана Дембелеа из Барселоне који му је понуђен и радије би да чека расплет ситуације са Пулишићем.

Биће ово миран јануар на Енфилду...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар