Руски великан жели Нинковића!

Фудбалер Асколија налази се на мети московског Спартака!

Фудбал 20.11.2018 | 20:45
Руски великан жели Нинковића!
Српски везиста Никола Нинковић пружа добре партија у дресу италијанског друголигаша Асколија, а у зимском прелазном року могао би да промени средину и обуче дрес најпопуларнијег руског клуба.

Наиме, како пише локални лист Коријере Адријатико, московски Спартак помно прати Нинковића и разматра могућност да га у јануару доведе у своје редове. И не само то, Московљани су наводно већ слали скауте  на неколико утакмица Асколија како би се на лицу места уверили у оно што Нинковић ради.

Српски фудбалер у Асколи је дошао прошлог лета из редова Ђенове, а играо је ина позајмицама у Кјеву, односно Емполију. Локални медији наводе да је Нинковић у досадашњем току сезоне један од најбољих фудбалера Асколија, а на 11 утакмица постигао је три и наместио два гола.

Наводно, челници италијанског друголигаша у овом тренутку нису баш вољни да се одрекну Нинковићевихуслуга, али то ће брзо да се промени ако Спартак буде почео да појачава притисак у тренуцима када се приближава јануарски прелазни рок.

Његова тренута тржишна вредност процењује се на око 800.000 евра, мада с обзиром на платежну моћ Спартака, Асколи би свакако могао да извуче више новца.

Извор: моззартспорт

Фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар