Ruski velikan želi Ninkovića!

Fudbaler Askolija nalazi se na meti moskovskog Spartaka!

Fudbal 20.11.2018 | 20:45
Ruski velikan želi Ninkovića!
Srpski vezista Nikola Ninković pruža dobre partija u dresu italijanskog drugoligaša Askolija, a u zimskom prelaznom roku mogao bi da promeni sredinu i obuče dres najpopularnijeg ruskog kluba.

Naime, kako piše lokalni list Korijere Adrijatiko, moskovski Spartak pomno prati Ninkovića i razmatra mogućnost da ga u januaru dovede u svoje redove. I ne samo to, Moskovljani su navodno već slali skaute  na nekoliko utakmica Askolija kako bi se na licu mesta uverili u ono što Ninković radi.

Srpski fudbaler u Askoli je došao prošlog leta iz redova Đenove, a igrao je ina pozajmicama u Kjevu, odnosno Empoliju. Lokalni mediji navode da je Ninković u dosadašnjem toku sezone jedan od najboljih fudbalera Askolija, a na 11 utakmica postigao je tri i namestio dva gola.

Navodno, čelnici italijanskog drugoligaša u ovom trenutku nisu baš voljni da se odreknu Ninkovićevihusluga, ali to će brzo da se promeni ako Spartak bude počeo da pojačava pritisak u trenucima kada se približava januarski prelazni rok.

Njegova trenuta tržišna vrednost procenjuje se na oko 800.000 evra, mada s obzirom na platežnu moć Spartaka, Askoli bi svakako mogao da izvuče više novca.

Izvor: mozzartsport

Foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar