Рајола састанчио у Милану због Златана и Бонавентуре!

Пуне руке посла за Леонарда. . .

Фудбал 21.11.2018 | 18:00
Рајола састанчио у Милану због Златана и Бонавентуре!
Без обзира што је репрезентативна пауза јако живо у просторијама Милана. Суперагент Мино Рајола посетио је данас италијанског великана и на састанку са спортским шефом Леонардом разматрао дешавања око двојице својих клијената који су у вези с клубом Златана Ибрахимовића и Ђакома Бонавентуре.

Најпре о првотимцу Росонера. Бонавентура ће наредних дана отпутовати у САД, тачније у Питсбург где ће оперисати повређено колено. Очекује га пауза од седам или осам месеци, што значи да је сезона за њега званично завршена. Милан је иницијално желео да играч буде оперсан у Белгији, али је проблем с повредом много озбиљнији јер постоји и микрофрактура која захтева посебан третман, а који могу да обезбеде само амерички лекари.

Такође, на састанку се није разогварало о продужетку актуелног уговора између Бонавентуре и Милана који истиче у јуну 2020. године. То је тема за другу прилику.

А када је реч о Ибрахимовићу и повратку на Сан Сиро и даље је све отворено. Рајола је на састанку предочио Росонерима да је његов клијент тражена роба, али према информацијама из Италије Леонардо се још није одважио да лично позове Швеђанина телефоном. Ни њега, а ни Галакси иако се Златан нада повратку у Европу.

Тако ћемо на расплет око повратка Ибрекадабре морати још мало да сачекамо.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар