Rajola sastančio u Milanu zbog Zlatana i Bonaventure!

Pune ruke posla za Leonarda. . .

Fudbal 21.11.2018 | 18:00
Rajola sastančio u Milanu zbog Zlatana i Bonaventure!
Bez obzira što je reprezentativna pauza jako živo u prostorijama Milana. Superagent Mino Rajola posetio je danas italijanskog velikana i na sastanku sa sportskim šefom Leonardom razmatrao dešavanja oko dvojice svojih klijenata koji su u vezi s klubom Zlatana Ibrahimovića i Đakoma Bonaventure.

Najpre o prvotimcu Rosonera. Bonaventura će narednih dana otputovati u SAD, tačnije u Pitsburg gde će operisati povređeno koleno. Očekuje ga pauza od sedam ili osam meseci, što znači da je sezona za njega zvanično završena. Milan je inicijalno želeo da igrač bude opersan u Belgiji, ali je problem s povredom mnogo ozbiljniji jer postoji i mikrofraktura koja zahteva poseban tretman, a koji mogu da obezbede samo američki lekari.

Takođe, na sastanku se nije razogvaralo o produžetku aktuelnog ugovora između Bonaventure i Milana koji ističe u junu 2020. godine. To je tema za drugu priliku.

A kada je reč o Ibrahimoviću i povratku na San Siro i dalje je sve otvoreno. Rajola je na sastanku predočio Rosonerima da je njegov klijent tražena roba, ali prema informacijama iz Italije Leonardo se još nije odvažio da lično pozove Šveđanina telefonom. Ni njega, a ni Galaksi iako se Zlatan nada povratku u Evropu.

Tako ćemo na rasplet oko povratka Ibrekadabre morati još malo da sačekamo.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar