УЕФА одлаже казну за ПСЖ!

Због дивљања хулигана после Звезде! Пари Сен Жермен ће још неко време сачекати на казну УЕФА због испада његових навијача 3. октобра када је ПСЖ играо против Црвене звезде.

Фудбал 22.11.2018 | 13:45
УЕФА одлаже казну за ПСЖ!
УЕФА одлаже одлучивање о казни и Парижани ће свакако дочекати Ливерпул на пуном Парку принчева.

Европска кућа фудбала је због инцидената с почетка прошлог месеца, 18. октобра казнила ПСЖ са 20.000 евра, али није заборавила да је барем око 250 хулигана ван стадиона ушло у сукоб са полицијом, користило пиротехнику и учествовало у масовној тучи.

Испрва је 22. новембар био дан одлучивања о казни, што је шест дана пре утакмице ПСЖ и Ливерпула у Француској. С обзиром на то да се одлука не би применила одмах на меч са Ливерпулом, одлучиваће се тек касније.

Тај меч у Паризу могао би да буде и одлучујући за пласман у групи Ц у којој су још Црвена звезда и Наполи. Ливерпул и Наполи имају по шест бодова, ПСЖ пет, а Звезда после спектакуларне победе над "редсима" има четири бода.

Да подсетимо, на мечу у Паризу није било дозвољено присуство навијача са обележјима српског шампиона због казне од две утакмице која је тада била на снази.

Црвено-бели су тамо убедљиво поражени са 6:1, а против Парижана их очекује још један меч у децембру код куће на стадиону "Рајко Митић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар