UEFA odlaže kaznu za PSŽ!

Zbog divljanja huligana posle Zvezde! Pari Sen Žermen će još neko vreme sačekati na kaznu UEFA zbog ispada njegovih navijača 3. oktobra kada je PSŽ igrao protiv Crvene zvezde.

Fudbal 22.11.2018 | 13:45
UEFA odlaže kaznu za PSŽ!
UEFA odlaže odlučivanje o kazni i Parižani će svakako dočekati Liverpul na punom Parku prinčeva.

Evropska kuća fudbala je zbog incidenata s početka prošlog meseca, 18. oktobra kaznila PSŽ sa 20.000 evra, ali nije zaboravila da je barem oko 250 huligana van stadiona ušlo u sukob sa policijom, koristilo pirotehniku i učestvovalo u masovnoj tuči.

Isprva je 22. novembar bio dan odlučivanja o kazni, što je šest dana pre utakmice PSŽ i Liverpula u Francuskoj. S obzirom na to da se odluka ne bi primenila odmah na meč sa Liverpulom, odlučivaće se tek kasnije.

Taj meč u Parizu mogao bi da bude i odlučujući za plasman u grupi C u kojoj su još Crvena zvezda i Napoli. Liverpul i Napoli imaju po šest bodova, PSŽ pet, a Zvezda posle spektakularne pobede nad "redsima" ima četiri boda.

Da podsetimo, na meču u Parizu nije bilo dozvoljeno prisustvo navijača sa obeležjima srpskog šampiona zbog kazne od dve utakmice koja je tada bila na snazi.

Crveno-beli su tamo ubedljivo poraženi sa 6:1, a protiv Parižana ih očekuje još jedan meč u decembru kod kuće na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar