Флојд, хоћеш 150 милиона? Дођи, да добијеш батине!

Председник УФЦ Дејна Вајт рекао је да, ако Флојд Мејведер хоће борбу са Хабибом Нурмагомедовим, мораће да га изазове у октагону.

Остали спортови 19.11.2018 | 19:45
Флојд, хоћеш 150 милиона? Дођи, да добијеш батине!
Мејведер то одбија и прихвата борбу само по својим правилима, као што је урадио прошлог августа када се вратио из пензије да би боксовао са Конором Мекгрегором.

Вајт сада не жели да борци из УФЦ иду у ринг, јер су тамо већ били.

"Мораће то да буде боксерски меч, а ја одређујем где и када. Биће по мојим правилима. Ја сам Флојд Мани Мејведер. Чак и да се меч не догоди, мени је то ок. Имам сјајан живот. Имам куће по Лос Анђелесу, у пензији сам и даље живим лепо", рекао је недавно Мејведер.

Вајт је на то одреаговао негативно.

"Ми смо већ једном ишли у ринг. Зашто увек хоће да боксује? Сваки пут хоће само бокс. Хоћеш да се бориш? Хоћеш да зарадиш 150 милиона? Онда дођи код нас по своју порцију батина", рекао је Вајт.

Американац је после борбе са Мекгрегором поправио скор на 50-0, а и он и Ирац су зарадили десетине милиона долара од те борбе.

"Кажу да то мора да буде у октагону. А ја кажем - реците ми где је и када у октагону Хабиб зарадио девет цифара? Није зарадио девет цифара, он није врхунска ствар. Ја јесам",рекао је Мејведер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар