Ливерпул и Лука Јовић: Клоп му већ додијелио улогу!

Билд пише да је немачки стручњак таргетирао младог српског нападача.

Фудбал 19.11.2018 | 20:45
Ливерпул и Лука Јовић: Клоп му већ додијелио улогу!
Слатке муке су пред Луком Јовићем руководством Ајнтрахта и менаџерским тимом младог српског нападача. Свакодневно стижу нове информације о заинтересованости великих клубова за тренутно најбољег стрелца Бундеслиге.

Некадашњи центарфор Црвене звезде је запалио Европу одличним издањима у континуитету. Један од главних скаута Барселоне био је протеклог викенда у Београду како би уживео посматрао Јовићеву партију у судару са Црном Гором. Није имао шта да види, јер је стрелац девет бундеслигашких голова добио шансу у финишу. Међутим, сама чињеница да га Барса има на око сигурно ће имати ефекат који ће ићи у прилог Ајнтрахту и Јовићу.

Тиражни Билд, који има проверене информације када је реч о активности на фудбалском тржишту, данас је пренео информацију да је Ливерпул ушао у трку за Луку Јовића. Тачније, Билд пише да је то жеља Јиргена Клопа који га види као одличну замену за Роберта Фирмина.

Процењује се да ће Ајнтрахт на продаји Луке Јовића инкасирати између 40 и 60 милиона евра. То је сума коју Редси могу да испрате, али питање је да ли је Јовићу потребан клуб у којем ће бити у сенци првог нападача. Сигурно је да би Роберто Фирмино на почетку имао предност, а Јовић би морао му краде минуте...

До летњег прелазног рока има још много времена. Међутим, ситуација око новог клуба Луке Јовића могла би да се искристалише до нове године.  Барса је послала скауте у Београд, Бајерн га је одавно етикетирао као потенцијално појачање, сад се пише и о Ливерпулу. Вероватно се чека и неко од италијанских великана.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар