Liverpul i Luka Jović: Klop mu već dodijelio ulogu!

Bild piše da je nemački stručnjak targetirao mladog srpskog napadača.

Fudbal 19.11.2018 | 20:45
Liverpul i Luka Jović: Klop mu već dodijelio ulogu!
Slatke muke su pred Lukom Jovićem rukovodstvom Ajntrahta i menadžerskim timom mladog srpskog napadača. Svakodnevno stižu nove informacije o zainteresovanosti velikih klubova za trenutno najboljeg strelca Bundeslige.

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde je zapalio Evropu odličnim izdanjima u kontinuitetu. Jedan od glavnih skauta Barselone bio je proteklog vikenda u Beogradu kako bi uživeo posmatrao Jovićevu partiju u sudaru sa Crnom Gorom. Nije imao šta da vidi, jer je strelac devet bundesligaških golova dobio šansu u finišu. Međutim, sama činjenica da ga Barsa ima na oko sigurno će imati efekat koji će ići u prilog Ajntrahtu i Joviću.

Tiražni Bild, koji ima proverene informacije kada je reč o aktivnosti na fudbalskom tržištu, danas je preneo informaciju da je Liverpul ušao u trku za Luku Jovića. Tačnije, Bild piše da je to želja Jirgena Klopa koji ga vidi kao odličnu zamenu za Roberta Firmina.

Procenjuje se da će Ajntraht na prodaji Luke Jovića inkasirati između 40 i 60 miliona evra. To je suma koju Redsi mogu da isprate, ali pitanje je da li je Joviću potreban klub u kojem će biti u senci prvog napadača. Sigurno je da bi Roberto Firmino na početku imao prednost, a Jović bi morao mu krade minute...

Do letnjeg prelaznog roka ima još mnogo vremena. Međutim, situacija oko novog kluba Luke Jovića mogla bi da se iskristališe do nove godine.  Barsa je poslala skaute u Beograd, Bajern ga je odavno etiketirao kao potencijalno pojačanje, sad se piše i o Liverpulu. Verovatno se čeka i neko od italijanskih velikana.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar