ЕК: Звезда отпутовала у Андору по ТОП 16!

Црвено-бели иду по нови тријумф.

Кошарка 19.11.2018 | 16:15
ЕК: Звезда отпутовала у Андору по ТОП 16!
Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у јутарњим часовима за Андору где их у уторак (ТВ Спортклуб, 20.00) очекује утакмица 8. кола Еврокупа.

Након одличне партије против Морнара и продужетка тријумфалног низа у АБА лиги, црвено-бели су кренули у Андору са јасним циљем. Нешто након 10 часова чартер лет је кренуо пут Ђироне, одакле ће по плану пута уследити трочасовна вожња аутобусом до Андоре.

У табору српског шампиона наводе да је сада најбитније да се игра против Морнара пренесе на паркет и против Андоре...

''Прва реакција је била против Морнара. Била је добра утакмица, значило нам је доста за самопоуздање. Имамо две утакмице на страни, Андора па Партизан. Карактер екипе се гради на страни, а не код куће. Биће тешка утакмица, они имају учинак од четири победе и три пораза у Еврокуп и ми морамо да одиграмо квалитетну утакмицу да бисмо победили. Идемо на победу, не интересује нас кош разлика из Београда'', истакао је Милан Томић.

Кратку анализу ривала и своје виђење наредне утакмице имао је и Огњен Добрић.

''Андора је тим који игра на енергију, добро играју код куће и сигурно ће бити неизвестан меч. Ми ћемо пробати да урадимо оно што смо планирали и надамо се да це то бити довољно за победу. Тријумф би доста значио јер следећу утакмицу у Еворкупу играмо код куће и то ће нам бити довољно за пролаз даље уколико победимо'', истакао је Добрић.

Црвена звезда ће сутра имати подршку својих навијача који су букирали место у авиону заједно са екипом. 

ГРУПА А, 8. коло:

Монако - Улм, уторак 19.45
Андора - Црвена звезда мтс, уторак 20.00
Бреша - Галатасарај, среда 20.30

ТАБЕЛА: Монако 5-2, Црвена звезда мтс 4-3, Андора 4-3, Галатасарај 3-4, Улм 3-4, Бреша 2-5.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар