Габигол и Интер - готово је!

Проблем је само што га нико неће!

Фудбал 22.11.2018 | 18:00
Габигол и Интер - готово је!
Није да се није очекивало. Нити представља изненађење. Интер је скупо платио грешку у процени и сада те беде жели да се отараси. 

Габријел Габигол Барбоса је своје у Интеру завршио. Дрес Неразура више неће обући, нити ће имати могућност да уђе у свлачионицу када се у демцебру буде вратио с позајмице из Сантоса. Тако је одлучено унутар клуба, после састанка директора и стручног штаба. Једноставно, нико не жели да има посла с играчем који није ни у каквим плановима за будућност. 

Сада остаје да се види шта ће бити с момком који је пре два лета плаћен чак 30.000.000 евра, а није оправдао ниједан уложени цент. Габигол с Интером има уговор до јуна 2021. године, тако да постоје две солуције - нова позајмица или продаја. Што се овог другог дела тиче, клуб ће од потенцијалних купаца захтевати суму од око 20.000.000 евра, како би се што више ублажио ударац. Проблем је само што нико не жели да плати толики новац за момка који има озбиљне проблеме с понашањем. 

Још један од разлога зашто је Интер одустао од Габигола има везе с талентованим Јаном Карамооом.Лучано Спалети у њему види много квалитетнијег играча и већи залог за будућност, због чега се сви у клубу надају да ће му позајмица у Бордоу значити на пољу стицања искуства. Дотад, у нападу стоје неприкосновени капитен Мауро Икарди и његова врло добра замена - Лаутаро Мартинез. 

Што се Барбосе тиче, једна од могућих солуција је и трампа с Фламенгом за суперталентованог офанзивцаЛинколна. Ипак, Фламенго тражи и одређену новчану надокнаду за младог нападача, што би могло да представља одређени проблем у евентуалним преговорима. 

Барбоса је на позајмици у Сантосу постигао 18 голова, док је у дресу Интера добио свега 29 минута. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар