Gabigol i Inter - gotovo je!

Problem je samo što ga niko neće!

Fudbal 22.11.2018 | 18:00
Gabigol i Inter - gotovo je!
Nije da se nije očekivalo. Niti predstavlja iznenađenje. Inter je skupo platio grešku u proceni i sada te bede želi da se otarasi. 

Gabrijel Gabigol Barbosa je svoje u Interu završio. Dres Nerazura više neće obući, niti će imati mogućnost da uđe u svlačionicu kada se u demcebru bude vratio s pozajmice iz Santosa. Tako je odlučeno unutar kluba, posle sastanka direktora i stručnog štaba. Jednostavno, niko ne želi da ima posla s igračem koji nije ni u kakvim planovima za budućnost. 

Sada ostaje da se vidi šta će biti s momkom koji je pre dva leta plaćen čak 30.000.000 evra, a nije opravdao nijedan uloženi cent. Gabigol s Interom ima ugovor do juna 2021. godine, tako da postoje dve solucije - nova pozajmica ili prodaja. Što se ovog drugog dela tiče, klub će od potencijalnih kupaca zahtevati sumu od oko 20.000.000 evra, kako bi se što više ublažio udarac. Problem je samo što niko ne želi da plati toliki novac za momka koji ima ozbiljne probleme s ponašanjem. 

Još jedan od razloga zašto je Inter odustao od Gabigola ima veze s talentovanim Janom Karamooom.Lučano Spaleti u njemu vidi mnogo kvalitetnijeg igrača i veći zalog za budućnost, zbog čega se svi u klubu nadaju da će mu pozajmica u Bordou značiti na polju sticanja iskustva. Dotad, u napadu stoje neprikosnoveni kapiten Mauro Ikardi i njegova vrlo dobra zamena - Lautaro Martinez. 

Što se Barbose tiče, jedna od mogućih solucija je i trampa s Flamengom za supertalentovanog ofanzivcaLinkolna. Ipak, Flamengo traži i određenu novčanu nadoknadu za mladog napadača, što bi moglo da predstavlja određeni problem u eventualnim pregovorima. 

Barbosa je na pozajmici u Santosu postigao 18 golova, dok je u dresu Intera dobio svega 29 minuta. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar