Шта ћемо сад, послије тензија у Лондону?!

Нејмар се смеје, а вулкан само што није прорадио! Опречна мишљења у и ван свлачионице Пари Сен Жермена поводом односа две њихове звезде. . .

Фудбал 20.11.2018 | 17:00
Шта ћемо сад, послије тензија у Лондону?!
Није им први пут. Вероватно ни последњи. Умели су Нејмар и Единсон Кавани да се закаче и око ситница и поводом крупњих ствари, али пошто се отворени сукоб пренео са клупског на репрезентативни ниво логично је запитати се да ли – прецизније докле – могу заједно.

Видљива нетрпељивост током сусрета Бразила и Уругваја, минулог петка у Лондону, оставила је широк простор за полемику може ли Пари Сен Жермен себи да приушти два таква аса изразитих ега или ће један морати да напусти клуб. Трећи из тог нападачког трозупца, Килијан Мпабе, гледа са стране и чини се да није узнемирен што су се његове колеге покошкале у утакмици пријатељског карактера, тако што је Кавани „патосирао“Нејмара, а бивши фудбалер Барселоне који секунд касније одбио руку помирења, а поздрав је изостао и по окончању сусрета на Емиратима.

„Послао сам Нејмару на WхатсАпп снимак на коме се види како га Кавани фаулира. Само се насмејао. Ма, ништа се страшно није десило. Обојица су бранили своју земљу, а то их неће спречити да заједно играју за ПСЖ и полете један другом у загрљај кад буду тресли мреже“, истиче млади Мпабе.

Потпуно другачије, са позиције човека који је свашта претураио преко главе током богате каријере, говори Биксент Лизаразу.

„Однос између Каванија и Нејмара је као вулкан који само што није прорадио. Релације су сувише затегнуте, тензије велике, мислим да ће то створити проблем Пари Сен Жермену током сеозне“, поручио је некадашњи леви бек француске репрезентације.

Резултати су у фудбалу најмеродавнији судија. Томас Тухел их засад има, пошто је једини тим из пет најјачих лига Европе који ривалима није препустио ни бод (свих 13 победа), међутим, мораће и немачки стручњак осим тактичким детаљима да се бави и психологијом, јер ако се овако настави питање је тренутка кад ће неко од двојице асова експлодирати и на Парку принчева. Можда је то један од разлога што се све чешће помиње да би Единсон Кавани већ на зиму могао да се врати у Наполи или да се чека наредно лета, па да се види да ли је озбиљна намера Барселоне да врати Нејмара или ће Реал кренути у завршни напад на Бразилца.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар