Рамосова освета Ловрену...!

Један лајк за фотку на којој Ловрен плаче! „Не знам да ли су појединци фрустрирани, али ће време сваког поставити на своје место“, каже шпански штопер.

Фудбал 20.11.2018 | 14:45
Рамосова освета Ловрену...!
Мада кажу да је освета најбоља кад се сервира хладна, изгледа да није Серхио Рамос желео и(ли) могао да чека неки нови сусрет са Дејаном Ловреном, како би се реванширао због прозивки које је у последња два обраћања јавности изнео штопер хрватске репрезентације.

Најпре тврдњом како „Серхио Рамос греши више од мене“, а потом и видео снимком насталим после победе Коцкастих над Шпанијом (3:2) у коме не помиње име капитена Реал Мадрида, али је из свега јасно да на њега мислио кад је ускликнуо „па, ти причај на конференцији, мајстореее“, уз гомилу псовки упућених фудбалерима Црвене фурије.

Све то је гледао Рамос и решио да реагује:
„Ако неко мисли да ће се окористити зато што прича о мени, онда је то сјајно. Само, људи би требало да буду препознатљиви не због тога што причају о другима, него шта раде у свом професионалном животу. Не знам да ли су појединци фрустрирани, али ће време сваког поставити на своје место“.

Није се ту засуставио. У дану кад је Хрватска поразом на Вемблију испала у дивизију Б Лиге нација, СерхиоРамос је лајковао фотомонтажу једног пријатеља на Инстаграму која представља капитена Реала као победника у финалу Лиге шампиона овог маја у Кијеву, док се на истој фотографији види Дејан Ловрен како плаче због пораза Ливерпула. 

Па, ти причај мајсторе...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар