Ramosova osveta Lovrenu...!

Jedan lajk za fotku na kojoj Lovren plače! „Ne znam da li su pojedinci frustrirani, ali će vreme svakog postaviti na svoje mesto“, kaže španski štoper.

Fudbal 20.11.2018 | 14:45
Ramosova osveta Lovrenu...!
Mada kažu da je osveta najbolja kad se servira hladna, izgleda da nije Serhio Ramos želeo i(li) mogao da čeka neki novi susret sa Dejanom Lovrenom, kako bi se revanširao zbog prozivki koje je u poslednja dva obraćanja javnosti izneo štoper hrvatske reprezentacije.

Najpre tvrdnjom kako „Serhio Ramos greši više od mene“, a potom i video snimkom nastalim posle pobede Kockastih nad Španijom (3:2) u kome ne pominje ime kapitena Real Madrida, ali je iz svega jasno da na njega mislio kad je uskliknuo „pa, ti pričaj na konferenciji, majstoreee“, uz gomilu psovki upućenih fudbalerima Crvene furije.

Sve to je gledao Ramos i rešio da reaguje:
„Ako neko misli da će se okoristiti zato što priča o meni, onda je to sjajno. Samo, ljudi bi trebalo da budu prepoznatljivi ne zbog toga što pričaju o drugima, nego šta rade u svom profesionalnom životu. Ne znam da li su pojedinci frustrirani, ali će vreme svakog postaviti na svoje mesto“.

Nije se tu zasustavio. U danu kad je Hrvatska porazom na Vembliju ispala u diviziju B Lige nacija, SerhioRamos je lajkovao fotomontažu jednog prijatelja na Instagramu koja predstavlja kapitena Reala kao pobednika u finalu Lige šampiona ovog maja u Kijevu, dok se na istoj fotografiji vidi Dejan Lovren kako plače zbog poraza Liverpula. 

Pa, ti pričaj majstore...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar