Наградна игра Сбербанке

Срећни добитник наградне игре Сбербанк а. д. Бања Лука „Велика Мастерцард наградна игра“.

Босна и Херцеговина 19.11.2018 | 11:23
Наградна игра Сбербанке
Сбербанк а.д. Бања Лука је у периоду мјесеца октобра у још једној успјешној сарадњи са компанијом Мастерцард организовала наградну игру „Велика Мастерцард наградна игра“. Све што је било потребно за учешће у наградној игри је Мастерцард платна картица Сбербанк а.д. Бања Лука, коју је било потребно користити у наведеном периоду. Извлачење добитника наградне игре је извршено компјутерски, случајним одабиром 15. новембра 2018. године, а од стране независне комисије.

Клијенти Сбербанк а.д. Бања Лука су имали прилику да освоје Аутомобил Фиат ТИПО 1.4 као главну награду, ГоПро камеру ХЕРО 6 и Апарат за кафу Иллy.

Главну награду Аутомобил Фиат ТИПО 1.4 освојила клијентица банке Ружица Маран из Новог Града. Бањалучки кајакаш Дарко Савић, који је и амбасадор бренда Сбербанк а.д. Бања Лука, уручио је кључеве аутомобила срећној добитници и пожелио јој много среће у вожњи. Добитница је при преузимању изјавила:

„Веома сам срећна што сам освојила главну награду Аутомобил Фиат ТИПО 1.4. Већ дуже сам клијент банке и користим многе производе и услуге, али је ово први пут да сам нешто освојила. Желим да искористим прилику и изразим своју захвалност према Сбербанци на овој сјајној награди и своје опште задовољство производима и услугама банке.“

Мастерцард картице Сбербанк а.д. Бања Лука се могу користити на сваком продајном мјесту са Мастерцард знаком, у земљи и иностранству. Предности Мастерцард платних картица су многобројне, а само неке су могућност плаћања роба и услуга на продајним мјестима у земљи и свијету, брзе и сигурне трансакције и приступ средствима 24 сата дневно, седам дана у седмици.

Више информација о производима и услугама Сбербанк а.д. Бања Лука можете пронаћи на интернет страници www.сбербанкбл.ба, позивом контакт центра 0800 59 999 или лично у пословницама.

О Сбербанк Русија

Сбербанк Русија је највећа банка у Русији и водећа свјетска финансијска институција. Сбербанк управља скоро трећином укупне активе руског банкарског сектора, она је кључни финансијски покретач националне економије и највећи депозитар у Русији. Централна банка Руске Федерација је оснивач и главни акционар Сбербанк, у чијем је власништву 50% укупног акционарског капитала, а остале акције су у власништву ситних акционара. Сбербанк има више од 135 милиона клијената физичких лица и 1 милион клијената правних лица у 20 земаља. Сбербанк има највећу дистрибутивну мрежу у Русији с више од 15.000 филијала, те међународне пословне операције укључујући Заједницу независних држава, средњу и источну Европу, Велику Британију и друге земље.

Службена интернет страница: www.сбербанк.ру

О Сбербанк Еуропе, Аустрија

Сбербанк Еуропе групација (Сбербанк Еуропе АГ), са сједиштем у Бечу, Аустрија је групација чији је власник са 100% Сбербанк Русија. Сбербанк Еуропе групација је присутна на осам тржишта средње и источне Европе (ЦЕЕ): Аустрија, Босна и Херцеговина (Сарајево и Бања Лука), Чешка Република, Мађарска, Словенија, Хрватска, Србија и Њемачка. Банка послује са укупно 191 филијали и запошљава преко 4.000 радника.

Службена интернет страница: www.сбербанк.ат

Коментари / 0

Оставите коментар