Nagradna igra Sberbanke

Srećni dobitnik nagradne igre Sberbank a. d. Banja Luka „Velika Mastercard nagradna igra“.

Bosna i Hercegovina 19.11.2018 | 11:23
Nagradna igra Sberbanke
Sberbank a.d. Banja Luka je u periodu mjeseca oktobra u još jednoj uspješnoj saradnji sa kompanijom Mastercard organizovala nagradnu igru „Velika Mastercard nagradna igra“. Sve što je bilo potrebno za učešće u nagradnoj igri je Mastercard platna kartica Sberbank a.d. Banja Luka, koju je bilo potrebno koristiti u navedenom periodu. Izvlačenje dobitnika nagradne igre je izvršeno kompjuterski, slučajnim odabirom 15. novembra 2018. godine, a od strane nezavisne komisije.

Klijenti Sberbank a.d. Banja Luka su imali priliku da osvoje Automobil Fiat TIPO 1.4 kao glavnu nagradu, GoPro kameru HERO 6 i Aparat za kafu Illy.

Glavnu nagradu Automobil Fiat TIPO 1.4 osvojila klijentica banke Ružica Maran iz Novog Grada. Banjalučki kajakaš Darko Savić, koji je i ambasador brenda Sberbank a.d. Banja Luka, uručio je ključeve automobila srećnoj dobitnici i poželio joj mnogo sreće u vožnji. Dobitnica je pri preuzimanju izjavila:

„Veoma sam srećna što sam osvojila glavnu nagradu Automobil Fiat TIPO 1.4. Već duže sam klijent banke i koristim mnoge proizvode i usluge, ali je ovo prvi put da sam nešto osvojila. Želim da iskoristim priliku i izrazim svoju zahvalnost prema Sberbanci na ovoj sjajnoj nagradi i svoje opšte zadovoljstvo proizvodima i uslugama banke.“

Mastercard kartice Sberbank a.d. Banja Luka se mogu koristiti na svakom prodajnom mjestu sa Mastercard znakom, u zemlji i inostranstvu. Prednosti Mastercard platnih kartica su mnogobrojne, a samo neke su mogućnost plaćanja roba i usluga na prodajnim mjestima u zemlji i svijetu, brze i sigurne transakcije i pristup sredstvima 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Više informacija o proizvodima i uslugama Sberbank a.d. Banja Luka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, pozivom kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama.

O Sberbank Rusija

Sberbank Rusija je najveća banka u Rusiji i vodeća svjetska finansijska institucija. Sberbank upravlja skoro trećinom ukupne aktive ruskog bankarskog sektora, ona je ključni finansijski pokretač nacionalne ekonomije i najveći depozitar u Rusiji. Centralna banka Ruske Federacija je osnivač i glavni akcionar Sberbank, u čijem je vlasništvu 50% ukupnog akcionarskog kapitala, a ostale akcije su u vlasništvu sitnih akcionara. Sberbank ima više od 135 miliona klijenata fizičkih lica i 1 milion klijenata pravnih lica u 20 zemalja. Sberbank ima najveću distributivnu mrežu u Rusiji s više od 15.000 filijala, te međunarodne poslovne operacije uključujući Zajednicu nezavisnih država, srednju i istočnu Evropu, Veliku Britaniju i druge zemlje.

Službena internet stranica: www.sberbank.ru

O Sberbank Europe, Austrija

Sberbank Europe grupacija (Sberbank Europe AG), sa sjedištem u Beču, Austrija je grupacija čiji je vlasnik sa 100% Sberbank Rusija. Sberbank Europe grupacija je prisutna na osam tržišta srednje i istočne Evrope (CEE): Austrija, Bosna i Hercegovina (Sarajevo i Banja Luka), Češka Republika, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Srbija i Njemačka. Banka posluje sa ukupno 191 filijali i zapošljava preko 4.000 radnika.

Službena internet stranica: www.sberbank.at

Komentari / 0

Ostavite komentar