Суперкласико лудило, само фали Џејмс Бонд!

Украдена фасцикла са Риверовом тактиком за реванш! Или је у питању диверзија?

Фудбал 20.11.2018 | 10:00
Суперкласико лудило, само фали Џејмс Бонд!
Историјски двомеч Боке и Ривера у финалу Копа Либертадорес је изазвао колективну хистерију у Аргентини. Данима се прича само о највећем дербију у историји, а земља је парализована због фудбала. Први меч на Бомбоњери је завршен 2:2, а коначна одлука ће пасти у реваншу на Монументалу наредне суботе. Како гол у гостима не важи, тензија је још већа.

Било је сензационалних вести пре и после меча на Бомбоњери, а једна таква стиже и данас. На интернет су процуриле фотографије фасцикле са Риверовим логом. У њој су папири на којима су записане тактичке замисли Риверовог тренера Марсела Гаљарда за реванш. На папирима су детаљно записани програм недељних тренинга, акција у одбрани, нападу, код прекида, могуће формације и састави...  Такође, поред фасцикле за коју се трвди да је Гаљардово највредније тактичко оружје, на фотографијама се види и пасош Риверовог тренера, као и неки документи везани за ФС Аргентине.

Наравно, у Аргентини се одмах дигла огромна прашина. Гаљардо је одбио да прокоментарише овај случај, људи нагађају и спекулишу, али многи су уверени да је Риверов тренер заиста опљачкан од стране неког Бокиног шпијуна. Шушка се да су поверљива документа украдена из Гаљардовог аутомобила који је обијен.

Са друге стране, појавила се још једна теорија о овој „џејмсбондовској“ акцији. Бокини навијачи сумњају да је фотографије и целу причу смилио и у јавност пустио управо Ривер Плејт. Зашто? Да би навео на погрешан траг Бокиног тренера Гиљерма Скелота којег је Гаљардо свакако надмудрио у првом мечу када га је изненадио са тројицом штопера, а потом и надиграо.

Док друштвене мреже брује и расправљају, Суперкласико лудило све више захвата земљу. Невероватно је о каквим се све детаљима води рачуна и на шта су све људи спремни. А како и не би? Највећи дерби на свету ће у суботу дочекати своје најсјајније поглавље. Победници ће постати божанства, срамота пораженог ће живети вечно...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар