"Рат" Ловрена и Рамоса настављен на Инстаграму!

Штопери репрезентација Хрватске и Шпаније се баш не воле. . . !

Фудбал 20.11.2018 | 09:00
"Рат" Ловрена и Рамоса настављен на Инстаграму!
Више и не крију да не гаје посебне симпатије један према другом!

Дејан Ловрен и Серхио Рамос су у мају играли финале Лиге шампиона, које је припало Реал Мадриду (3:1) и у ком је Шпанац повредио Мохамеда Салаха, да би до краја 2018. још два пута стајали на супротним странама терена, сада у дресовима репрезентација...

Рамос је са "црвеном фуријом" разбио Хрватску (6:0) у првом мечу после Мундијала, док је Ловрен узвратио ове недеље са "коцкастима" и на "Максимиру" победио (2:1).

После те утакмице је, многи ће рећи потпуно непотребно, "упалио ливе" пренос на Инстаграму и у току њега више пута испалио "отровне" стрелице према репрезентативцима Шпаније, који им нису честитали на победи, притом назвавши самог Рамоса - "пи**ом".

Иако у јавности Рамос није коментарисао Ловренове поступке, и највероватније неће, јасно је да је то стигло до њега...

Навијачи који га прате на Инстаграму приметили су да је "лајковао" неколико фотографија у којима се исмева Дејан Ловрен пошто је изгубио у финалу Лиге шампиона управо од Серхија Рамоса, за шта се, како то често раде фудбалери, није ни "правдао" саопштењима.

Због повреде неће наступити на пријатељском мечу против Босне и Херцеговине, тако да новинари неће моћи да попричају на ову тему с њим, а она ће вероватно у јавности бити заборављена.

Хрватски новинари су због овог Ловреновог потеза "пропитивали" његове саиграче пред утакмицу са Енглеском на "Вемблију", али су они одбили да говоре о томе рекавши да је то Ловренова ствар, те да је свако одговоран за своје поступке. Његов селектор Златко Далић је само додао да ће посебно разговарати с њим на ту тему.

Занимљиво је да је Ловрен и пре овог "обрачуна" у Лиги нација говорио о капитену Реал Мадрида за кога је казао да "прави више грешака од њега", али да је имао среће што је с њим играо Роналдо који би то головима "поправљао" на семафору.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар