"Здраво, ја сам Саша и рођен сам са рекетом у рукама"

Пред један од највећих мечева у досадашњој каријери Александра Зверева, АТП је објавио снимак Саше док је био дете и присетио се његових почетака.

Тенис 18.11.2018 | 18:15
"Здраво, ја сам Саша и рођен сам са рекетом у рукама"
Он је брат Михаила Мише Зверева који је сада већ 31-годишњак, а у каријери није ишао даље од 25. места на АТП листи.

Саша је десет година млађи, до сада је освојио девет титула, а тренутно је пети на листи тенисера иако му је најбољи пласман треће место.

"Здраво, ја сам Саша Зверев, а ово је мој брат Миша. Рођен сам са тениским рекетом у рукама, увек сам гледао брата како игра, родитеље и онда сам увек хтео да играм и ја. Тако сам почео са тенисом", причао је Саша као дечак, и још тада је старији Миша рекао да овај може да добије понеки гем против њега. 

Једну од титула Саша је освојио против Новака Ђоковића 2017. године у Риму, а са истим противником играће и од 19 часова у О2 арени у Лондону. 

Ако победи, постаће шести тенисер који је освајао трофеј у Лондону у последњих десет година. Николај Давиденко је победио 2009, Роџер Федерер 2010. и 2011, уследила је четворогодишња доминација Новака Ђоковића, пре него што ће се 2016. титулом окитити Енди Мари, а 2017. Григор Димитров.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар